Most mi baja van?
Figyelt kérdés
Van egy lány barátom akit neten ismertem meg, elég jól elszoktunk beszélgetni, és én még nyár végén elkezdtem többet érezni iránta, viszont visszautasított. Kicsit megváltozva, de folytatódott a barátságunk, és mostanában talán kezd újra olyan jó lenni, mint mielőtt "kiderültek a dolgok". Múltkor volt róla szó hogy majd találkozunk valamikor, de azóta nem beszéltünk róla. Ma is elég jól beszélgettünk, majd úgy hirtelen leírta hogy holnap randira megy egy csajjal, (szóval ugye, találkozik a barátnőjével). Ezek után még beszélgettünk 2-3 mondatot, majd kifejtette hogy jó gyökér vagyok, és hát nagyjából ezután nem is írt, el se köszönt. Pedig nem írtam semmi olyat amivel megbánthattam volna. Képzelődöm vagy tényleg eszembe akarta juttatni a "randi" szóval hogy találkozót "ígértem", csak mivel nem reagáltam rá ezért megharagudott? Más ötletem nincs, mert megbántani tényleg nem bánthattam meg, semmi olyat nem írtam.2014. nov. 2. 23:47
1/2 anonim válasza:
hát figyelj haver... én nem tudom mit akartál ettől a csajtól, de úgy veszem ki az írásból, hogy te napokat- heteket irkálsz vele mintsem elhívnád valahová.... normális vagy?
ezt nem így kell, ne csodálkozz ha megunta ezt... minél előbb erőltetni a személyes találkozást ha meg meg nem megy akkor nem barátkozni, nem rá írni mást keresni.. barátkozni ott vannak a haverok, pár kapcsolatot nemneten kell kialakítani, ismerkedni esetleg de onnan tovább kell lépni
2/2 A kérdező kommentje:
Először is barátságnak indult, majd én többet éreztem iránta, elutasított, ugyanúgy barátok maradtunk, ezzel nem tudom mi a baj. Ezek után meg már "csak" barát voltam, szóval én direkt nem akartam erőltetni a találkozást, mert ha elutasított nem szerettem volna a nyakába lógni, hogy én már pedig akkor is. Meg amúgy pont mielőtt gyökérnek hívott akkor gondoltam rá, hogy akkor megkérdezem rá ér e, de ezek szerint elkéstem ha megharagudott.. Mindegy, majd holnap beszélek vele és elhívom, csak megerősítést szerettem volna a "gyanúmról".
2014. nov. 3. 00:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!