Lányok, inkább bomba nők vagy inkább helyes aranyos lányok szeretnétek lenni a fiúk szemében ismerkedéskor vagy ha csakúgy bárhol vagytok, ahol láthatnak?
Figyelt kérdés
Kort is írjatok!2014. nov. 2. 23:46
2/12 A kérdező kommentje:
Helyes, aranyos, qurvás?
2014. nov. 2. 23:52
4/12 anonim válasza:
Helyes, aranyos. De inkább úgy mondanám: bájos.
21/L
5/12 anonim válasza:
ez csúnya lesz, de önmagam:-) szép, határozott, egyéniség
6/12 anonim válasza:
A külsőm eléggé kislányos (az arcom nagyon), úgyhogy ez alapján aranyosnak szoktak gondolni elsőre, a stílusom viszont nagyon kíméletlen, és kevesen tudják sértődés nélkül elviselni, szóval azt hiszem egyik se vagyok... :D Bombanőnek nem szeretem, ha néznek, meg nem is vagyok az a karakter. De az aranyost se szeretem.
8/12 anonim válasza:
Én voltam az aki már tiniként is simán vehetett volna piát/cigit, mert 16 éves koromtól kezdve kb ugyanúgy nézek ki, kb. 22nek.
A helyes-aranyosra nem sok sanszom van, mert felnőtt fejem van, szóval a másik.
9/12 anonim válasza:
#8 nálam biztos nem, úgy hajtottalak volna ki a boltból hogy a sminked ott maradt volna a levegőben a tehetetlenségi nyomaték miatt. :)
10/12 anonim válasza:
#9 Hát ez nem nyert, mert nem sminkelek. Egyszerűen csak vagyok/voltam az átlagnál magasabb, felnőttes sítluisban öltözöm, viszonylag telt vagyok, és olyan arcom van, hogy többnek nézek ki...mint ahogy megesik az is, hogy valakitől még 25 fölött is elkérik a személyit, mert babaarca van.
Mondjuk ami annyira nem volt kellemes, hogy harmincas férfiak hajtottak rám állandóan mert benézték a koromat. Aztán amikor szóltam hogy mi a siztu, akkor meg ment a vörösödés meg aszabadkozás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!