Mivel próbálkozhatnék ami még nem túlzott nyomulás, de lehet foganatja?
Figyelt kérdés
Bevallottam egy lánynak, hogy tetszik. Hosszú idő után azt írta vissza, hogy először nagyon örült, és elgondolkodott a dolgon. Arra jutott, hogy nagyon is kedvel, de nem... "úgy". Nagyon udvarias volt, kedves meg minden. De én nem hiszem, hogy ez az érzés stabil nála. Mármint azt hiszem meg tudnám hódítani, csak azt nem tudom, hogy így ezek után mi fér bele.
Dumálgassak vele csak úgy? Próbáljak erről beszélni vele, és meggyőzni? Próbáljam megint elhívni randira? (egyszer már próbáltam mielőtt visszautasított.) Nyomuljak rá?
2014. nov. 2. 21:32
1/3 anonim válasza:
Ezért nem szabad konkrét választ kicsikarni, mert azt nagyon nehéz megváltoztatni. Ez talán már inkább pszichológia, hiszen mindenki hiszi hogy a döntése helyes, és tartja is magát ahhoz, akár helyes volt, akár nem.
2/3 anonim válasza:
Szerintem próbálkozz nála élőben, nagyobb hatással leszel rá. Ott ùgyse lesz ideje sokat gondolkodni a válaszon. ;)
3/3 anonim válasza:
Beszélgess vele, barátkozz, de ne nyomulj. Nem tesz jót. Légy távolságtartó, vagy próbálj más csajokkal mutatkozni előtte, hátha féltékennyé tudod tenni. Egy barát szintjéről könnyen fel lehet szaladni több mint barát szintre. Igazából csak egy hajszál választja el :P Ha vonzódik hozzád, akkor előbb utóbb úgyis sikerül bekebelezned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!