FIÚK!? Részletek lent
Figyelt kérdés
Nektek mennyire jön be ha egy lány nyomul ? És hogy szeretitek ha a lányok közelednek?
Válaszokat köszi
2014. okt. 10. 22:37
2/9 anonim válasza:
Attól függ. Ha vonzó és szexet akar, akkor bejön, nagyon is :D
3/9 anonim válasza:
Hát én örülnék ha egy lány ''nyomulna'' mivel én nem tudok kezdeményezni. De persze ez a nyomulás bizonyos határokon belül legyen.
4/9 anonim válasza:
Egy nő nem nyomul!Érdeklődik max,az nem baj,a lényeg,h te irányíts,ne érezze azt a pasi,h minden az övé!A nőnek egyetlen kincse amitől nő,az a tartása! 27/F
5/9 anonim válasza:
En megijedek. pl. Megtetszett egy eladolany sokat mosolygott ram, en is. Azta o kezdett kezdemenyezni, mi a bevem, hol lakok, es ezzel be is huztam a feket, nem erdeklodtem fele tibbet
6/9 anonim válasza:
Hát nem bánnám, ha nem kövér csúnya lányok nyomulnának rám.
7/9 anonim válasza:
Mondom TARTÁS,itt nem az a lényeg,(gondolom),h egy cafat legyen a sok közül,csak érdekli vki.Nem azt szeretnéd,ugye,h a srác örüljön,h mekkora májer,hanem h értékeljen azután is,h ágyba vitt?
8/9 A kérdező kommentje:
Nem akarom még hogy ágyba vigyen 14 vagyok
2014. okt. 10. 22:53
9/9 anonim válasza:
Ő mennyi?Akkor ne azt értsd,h ágyba vigyen,hanem azt,h csak villogjon azzal,h "nyomulsz".De attól h te nem akarod,ő akarhat mást.A lényeg,h mindent kétszer gondolj meg,és hallgass az eszedre is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!