Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Velem van gond?

Velem van gond?

Figyelt kérdés
Az emberek mindig csodalkoznak, mikor mondom, hogy nem volt meg baratom. Mar sok fiu erdeklodott irantam, de legtobbszor elharitottam a kozeledesuket, mert attol feltem, csak 'arra' kellenek, a celozgatasokbol (is) kiindulva. A fiuhaverjaim szerint tul magasak az igenyeim (vicces, intelligens, hatarozott, apolt), de nem gondolom, hogy errol lenne szo. Az is eszembe jutott, hogy talan tulagyalom a dolgokat. Nem tudom, keszen allok-e erre egyaltalan. 15/l

2014. nov. 1. 21:56
 1/6 anonim ***** válasza:
-_- babazzal picim meg!
2014. nov. 1. 21:57
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs veled gond, de fiatal vagy még, ennek ellenére legalább tisztán látod a dolgokat.
2014. nov. 1. 21:58
 3/6 Nemadnámmeg:S ***** válasza:
16 éves fiú vagyok nem volt még barátnőm és szerintem ez teljesen normális. Még bőven van idő ismerkedni. Az igényeid egyáltalán nem nagyok csak manapság elég kevés az ilyen fiú..
2014. nov. 1. 21:59
 4/6 anonim ***** válasza:
Na meg olyan lanybol van keves aki ilyen, pedig en is ilyen vagyok.15/f
2014. nov. 1. 22:00
 5/6 anonim ***** válasza:
Az igényesség fontos nem nagyok az igényeid. De jobb lenne ha még a tanulásnál maradnál elsö sorban
2014. nov. 1. 22:01
 6/6 A kérdező kommentje:
Persze, gimis vagyok, jok a jegyeim, anyuekkal is jol kijovok.
2014. nov. 1. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!