Velem van gond?
Figyelt kérdés
Az emberek mindig csodalkoznak, mikor mondom, hogy nem volt meg baratom. Mar sok fiu erdeklodott irantam, de legtobbszor elharitottam a kozeledesuket, mert attol feltem, csak 'arra' kellenek, a celozgatasokbol (is) kiindulva. A fiuhaverjaim szerint tul magasak az igenyeim (vicces, intelligens, hatarozott, apolt), de nem gondolom, hogy errol lenne szo. Az is eszembe jutott, hogy talan tulagyalom a dolgokat. Nem tudom, keszen allok-e erre egyaltalan. 15/l2014. nov. 1. 21:56
2/6 anonim válasza:
Szerintem nincs veled gond, de fiatal vagy még, ennek ellenére legalább tisztán látod a dolgokat.
3/6 Nemadnámmeg:S válasza:
16 éves fiú vagyok nem volt még barátnőm és szerintem ez teljesen normális. Még bőven van idő ismerkedni. Az igényeid egyáltalán nem nagyok csak manapság elég kevés az ilyen fiú..
4/6 anonim válasza:
Na meg olyan lanybol van keves aki ilyen, pedig en is ilyen vagyok.15/f
5/6 anonim válasza:
Az igényesség fontos nem nagyok az igényeid. De jobb lenne ha még a tanulásnál maradnál elsö sorban
6/6 A kérdező kommentje:
Persze, gimis vagyok, jok a jegyeim, anyuekkal is jol kijovok.
2014. nov. 1. 22:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!