Hova tűntek a szép arcú, nagy mellű lányok Budapestről?
Hülyeség, amit mondasz:D Rengeteg csúnya lány mászkál helyesebb sráccal, csak menj végig a Váci utcában. Persze próbálnak adni magukra, nyilván a legtucatabb helyekről öltözködnek, hogy kis trendi p..csák legyenek, hogy aztán villogjanak a romkocsmában, de 0 nőiesség van bennük, a fejük akár egy gilisztáé. Tényleg a legcsúnyább lánynak is van pasija és gyakran pont a szép lányoknak nincs.
Alapvetően szerintem az a probléma, hogy a lányok nem adnak magukra. Persze, mondom, szétvásárolják magukat apuci pénzéből, meg trendike hipsterkék, de ez nem az igényesség fogalma. Tényleg nem látni sok igazi Nőt, aki klasszikus szépség, van melle, feneke, tartása, megjelenése.
Két véglet van nagyjából: A hülye k..rva, aki minden sz.rt magára aggat, hogy kinézzen valahogy, felfújatja száját, mellét. A másik a kis trendi rondaság, aki szintén nem szép, de legalább visszafogottabb.
Nagyon kevés az, aki tényleg SZÉP, IGAZI NŐ.
A férfi külseje ugyanúgy számít, legalábbis akinek vannak igényei.
Nem állnék össze olyan pasival, aki nem tetszik.
És mivel megtehetem, hogy válogassak, így nem is fogok megalkudni.
Elvitték őket az ufók. Ahogyan a te agyadat is.
Én akkor azt kérdeztem, hová tűntek a normális, rendes férfiak Budapestről?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!