Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hova tűntek a szép arcú, nagy...

Hova tűntek a szép arcú, nagy mellű lányok Budapestről?

Figyelt kérdés
Nézegetni szoktam az utcákon a csajokat, de mostanában alig látok jó nőket. Az osztályunkban is kb. egy-két csaj van, akiknek normálisan néz ki az arca, de az alakjuk nekik is túl lapos. A többi meg simán ronda. Elégedetlen vok. Hova lettek a gyönyörű, tökéletes testű lányok, és mi ez a hordalék helyette?

2014. nov. 1. 20:49
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
63%
Van egy gyönyörű arcú nagymellű barátnőm Budapesten. Na erre mit mondasz? :)
2014. nov. 1. 21:05
 12/42 anonim válasza:
szerintem már túlságosan hozzászokott a kérdező a látványhoz, ami itt pesten van :D szerintem semmi baj nincs az itteni lányokkal és vidéken is vannak szépek! :) 20/f
2014. nov. 1. 21:07
 13/42 anonim ***** válasza:
9%
Szerintem ne tegyünk különbséget a kis- és a nagymellűek között, én az egész női nemet folyóhordaléknak tartom.
2014. nov. 1. 21:08
 14/42 anonim ***** válasza:
0%

Es ram mit mondanal akkor

Parszor volta Pesten,sok jo csaj van.ott nem tudom te mit nezel

2014. nov. 1. 21:09
 15/42 anonim ***** válasza:
65%

az sem mindegy ,hogy milyen téren válogatós az ember

De az, hogy olyan elvárások vannak külsőleg egy lány elé, (fiúk elé is amúgy) amit sokan nem tudnak elérni..az a szomorú, ...és csodálkoznak az emberek, hogy sok önbizalomhiányos ember van a világon.

2014. nov. 1. 21:10
 16/42 anonim ***** válasza:
74%
Szerinted tehetünk róla hogy mekkora mellünk van basszus??? Ha azt mondod hogy hordalékok azok akiknek nincs tökéletes testük, és nem gyönyörűek akkor menj B*zinak b+
2014. nov. 1. 21:10
 17/42 anonim ***** válasza:

15: Mondjuk én is a nagyobb melleket szeretem. De nagyon sokan vannak - ha már csak itt nézzük - akiknek a kisebb jön be. Tuti nem maradnak barát nélkül a kisebb mellű lányok sem, vagy legalább is nem ezen múlik. :)

Ha többek között erre gondoltál. Mondjuk a kérdezőnek se tudni pontosan, hogy - szó szerint - mekkora elvárásai vannak. :PP

2014. nov. 1. 21:17
 18/42 anonim ***** válasza:
21%
Nekem is csak a nagymellű lányok tetszenek, de szerintem még mindig jóval több az ilyen szerencsés alkatú lány Pesten, mint vidéken. A hordalék kifejezés meg tényleg kissé, khm, erős:D
2014. nov. 1. 21:19
 19/42 anonim ***** válasza:
68%

Hát...igen ki tudja pl. nála mi számít nagy mellnek O.o

Azzal nincs baj ,ha valakinek a nagyobb tetszik, csak ne "ócsárolja" azokat, akiknek nem adatott meg a nagyobb. Nem tehetek róla én sem ,hogy kicsi van.

Ez van, és kész. :D

2014. nov. 1. 21:25
 20/42 anonim ***** válasza:
19: Így van:D
2014. nov. 1. 21:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!