Hova tűntek a szép arcú, nagy mellű lányok
Budapestről?
Figyelt kérdés
Nézegetni szoktam az utcákon a csajokat, de mostanában alig látok jó nőket. Az osztályunkban is kb. egy-két csaj van, akiknek normálisan néz ki az arca, de az alakjuk nekik is túl lapos. A többi meg simán ronda. Elégedetlen vok. Hova lettek a gyönyörű, tökéletes testű lányok, és mi ez a hordalék helyette?
Van egy gyönyörű arcú nagymellű barátnőm Budapesten. Na erre mit mondasz? :)
2014. nov. 1. 21:05
12/42 anonim válasza:
szerintem már túlságosan hozzászokott a kérdező a látványhoz, ami itt pesten van :D szerintem semmi baj nincs az itteni lányokkal és vidéken is vannak szépek! :) 20/f
2014. nov. 1. 21:07
13/42 anonim válasza:
Szerintem ne tegyünk különbséget a kis- és a nagymellűek között, én az egész női nemet folyóhordaléknak tartom.
2014. nov. 1. 21:08
14/42 anonim válasza:
Es ram mit mondanal akkor
Parszor volta Pesten,sok jo csaj van.ott nem tudom te mit nezel
2014. nov. 1. 21:09
15/42 anonim válasza:
az sem mindegy ,hogy milyen téren válogatós az ember
De az, hogy olyan elvárások vannak külsőleg egy lány elé, (fiúk elé is amúgy) amit sokan nem tudnak elérni..az a szomorú, ...és csodálkoznak az emberek, hogy sok önbizalomhiányos ember van a világon.
2014. nov. 1. 21:10
16/42 anonim válasza:
Szerinted tehetünk róla hogy mekkora mellünk van basszus??? Ha azt mondod hogy hordalékok azok akiknek nincs tökéletes testük, és nem gyönyörűek akkor menj B*zinak b+
2014. nov. 1. 21:10
17/42 anonim válasza:
15: Mondjuk én is a nagyobb melleket szeretem. De nagyon sokan vannak - ha már csak itt nézzük - akiknek a kisebb jön be. Tuti nem maradnak barát nélkül a kisebb mellű lányok sem, vagy legalább is nem ezen múlik. :)
Ha többek között erre gondoltál. Mondjuk a kérdezőnek se tudni pontosan, hogy - szó szerint - mekkora elvárásai vannak. :PP
2014. nov. 1. 21:17
18/42 anonim válasza:
Nekem is csak a nagymellű lányok tetszenek, de szerintem még mindig jóval több az ilyen szerencsés alkatú lány Pesten, mint vidéken. A hordalék kifejezés meg tényleg kissé, khm, erős:D
2014. nov. 1. 21:19
19/42 anonim válasza:
Hát...igen ki tudja pl. nála mi számít nagy mellnek O.o
Azzal nincs baj ,ha valakinek a nagyobb tetszik, csak ne "ócsárolja" azokat, akiknek nem adatott meg a nagyobb. Nem tehetek róla én sem ,hogy kicsi van.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!