Hova tűntek a szép arcú, nagy mellű lányok Budapestről?
Szerintem vidéken több a nagymellű lány mint Pesten. (természetesről beszélek, mert szilikonban Pest biztos jobb, de azt az tegye magáévá, akinek műfarka van...)
A szépség relatív, bár ha szereti az ember, a bosziból is angyalt láthat...:)
A barátnőmnek hatalmas mellei vannak. Iszonyú jó az alakja, de nem egy igazi szép arcú lány... de én imádom, és piszok jó fej... Nekem gyönyörű.
22-es vagyok.
Nem tudom hogy hiány van-e, mert én frenetikusan el vagyok látva...:)
Segíteni nem tudok, és kölcsönözni sem...:)
25-ösnek: az átlagnál kifejezetten előnyösebb megjelenésű férfi vagyok, de ha szarul néznék ki, akkor sem számítana, ugyanis társkeresésnél CSAK A NŐK KÜLSEJE SZÁMÍT.
Látni rengeteg csúnyább srácot szép nővel, de lapos mellű csúnya nőt nem látni helyes sráccal. Sőt, a csúnya lányoknak nemhogy helyes srác nem jut, hanem velük egyáltalán SEMMILYEN férfi - magamat is beleértve - nem áll szóba.
Ilyen az evolúció: a szép nők kiválasztódnak, párt találnak, szaporodnak, a selejt nők pedig pár és utód nélkül halnak meg. Így javul a génállomány, és nő a nagycsöcsű, szép arcú, gyönyörű lányok száma, és mindenkinek jut egy, még a csúnya fiúknak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!