Foglalkozzak vele vagy sem?
Elegge kenyes a helyzet. Szoval 3 es fel eve tetszik egy pasi, bar az utobbi idoben inkabb azt erzem, hogy szerelmes vagyok bele.
3 es fel eve probalkozott kozeledni felem, de megijjedtem tole, ugy ereztem, hogy csak kihasznalna. Akkoriban is tetszett a csajoknak, de elkezdett gyurni, sportolni jarni, azota pedig hatarozottan szaladnak utana a nok. A fiatal csajok 90%anak tetszik.
Ezalatt a jo 3 ev alatt volt par kapcsolata, de ilyen alkalmi, kalandok, vagy max par honapos.
Most jopar er elteltevel megint probalt kozeledni felem, de hiaba vagyok belezugva az eszem azt mondja, hogy ne foglalkozzak vele, de a testem,a szivem akarja. Nem nezek soha ra, ha osszefutunk, mert egyszeruen felek, hogy mit fog velem csinalni.
Az utobbi idoben pedig azt vettem eszre, hogy a facebookon az ilyen kisminkelt, mindent mutato noket jeloli be baratnak, majd like-olja a kepeiket.
És akkor mi van, ha szexelni akar? Megdolgozott érte a sportolással/gyúrással és próbálkozik a nőknél, ez talán bűn?
Kérdező, ha rám hallgatsz, azt csinálsz amit akarsz!
3! A kor nem szamit, mivel kulsoleg 25nel nem nez ki tobbnek, es a gondolkodasa se olyan, mint egy 33 evese. Nem tudom miert kell kiakadni a koron! A mai vilagban!
AMugy nagyon jol mutatnank egymas mellett!
Probaltam elfelejteni, de nem megy!
Utolso! Az meg hogy azt csinalok, amit akarok, mar milyen valasz! Ha nem vetted volna eszre nem tudom, hogy mit csinaljak!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!