Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért hallani mindenhol az...

Miért hallani mindenhol az idióta közhelyeket, hogyha meg akarunk hódítani egy nőt, a nagy Ő-t, akkor sose adjuk fel?

Figyelt kérdés

Akkora egy idiótaság, mint ide Lacháza. Folyton belebukik az ember ezekbe az úgynevezett "nőkért való küzdésbe", és mégis minden médiában ezt hallani, hogy kitartónak kell lennünk, és meghódíthatjuk szívünk választottját. Ráadásul a tévés személyiségek, szereplők, sorozatok is erről szólnak, ezt szajkózzák. Pl. X kitartóan ostromolta Y-t, majd végül Y szerelmes lett belé, és boldogan élnek, amíg meg nem halnak. Ellenben a valóság teljesen mást mutat.

Most induljak már ki magamból: megtetszik egy nő, hajtok rá, keresem a társaságát, közben ő az elejétől fogva azt akarja, hogy kopjak már le. Azaz amíg én azt hiszem, hogy ő csak kéreti magát, és úgy akar feltűnni a szememben, mint egy megközelíthetetlen angyalka, addig valójában már rég zaklatásnak veszi és legszívesebben a háta közepére kívánna engem a nő.

Mégis miért kell hülyíteni az embereket olyan gyökérségekkel, hogy elszántsággal, kitartó hozzáállással bárkit meghódíthatunk, miközben ez egy oltári nagy baromság?

2014. okt. 30. 17:57
 1/5 anonim ***** válasza:
Téged nagyon átb*szt*k a lányok?
2014. okt. 30. 18:01
 2/5 anonim ***** válasza:
Mert, ha meg sem próbálod, az még rosszabb... ;)
2014. okt. 30. 18:07
 3/5 anonim ***** válasza:
Én is úgy vagyok vele, hogy vagy kellek, vagy nem.
2014. okt. 30. 18:23
 4/5 Költőnő? ***** válasza:

h bkit, azt nem gondolnám.

Abban viszont hiszek, h amiért kicsit "melózik" az ember (legyen szó bmiről), azt jobban is becsüli.

Nyilván nehéz felismerni mkinek sok esetben h meddig nemes egy küzdelem és honnantól felesleges marhaság.

A küzdés sztem mindig egy nemes dolog, csak nem mindegy, h kiért, miért és mennyit, meddig.

2014. okt. 30. 18:28
 5/5 anonim válasza:

" hiszek, h amiért kicsit "melózik" az ember (legyen szó bmiről), azt jobban is becsüli. "

Ez tetszik és egyetértek!:)

Sok közhely van, ami idiótaság, illetve van akinél bejön, s akinél nem. Ezt én is teljességében tagadom, hogy erőltetni kellene egy kapcsolatot, amin látszik, hogy nem müködőképes.

Viszont az értelmezésben lehet olyan baj, hogy "sosem adni fel" nem azt jelenti, hogy egy nőért erőlködsz. Inkább vannak, akik csalódás után nem akarják újrapróbálni más-más kapcsolatokban, de lényegében nem másokért küzdessz, hanem önmagadért, lényegetelen, hogy kivel szemben.

2016. jan. 31. 23:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!