Ha egy csaj főiskolás és koleszos, mennyi az esélye, hogy szét fogják b@$zni a következő pár évben?
Két évig kolis voltam, és még mindig szűz vagyok. Ehhez mit szólsz?
22N
Az egyetemista nők 95 százaléka úgy elk.urvul, hogy az hihetetlen. Arról nem is beszélve, hogy az egójuk a csillagos egekbe szárnyal és egyetem végéig ott is marad.
Szóval szerintem nagyon nagy erre az esély.
Én is 2 éve éltem koliban, mielőtt összeköltöztem a barátommal, és jó nő vagyok (aránylag sokak szerint). Ugyan szűz nem vagyok, de mindig állandó partnerem volt, és egy sem a koliból, sőt, még csak nem is az egyetemről.
Ez teljes mértékig a lányon múlik. Az egy dolog, hogy jól néz ki, de attól még lehet értelmes elképzelése a párkeresésről, lehet, hogy megkörnyékezik (engem is megkörnyékeztek elég sokan), de ha nem akarja, ellenáll. Rajta múlik.
Engem nem b***sztak szét az évek során, mert nem akartam. Ha akartam volna, valószínűleg megtörténik, de... De nem.
"lehet értelmes elképzelése a párkeresésrő"
Százból jó ha egy egyetemista csajra elmondható ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!