Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Apró meglepetés" mi legyen a következő lépés?
Régóta ismerek egy lányt aki régen nekem nagyon tetszett, közel kerültünk egymáshoz. Gyönyörű hosszú hullámos barna haj, barna szem, angyali arc, sportos testalkat. (Táncolt) Kb 2 éve másfelé sodort minket az élet, nem tartottuk a kapcsolatot. Azonban egy hete rámírt a szülinapomon és elkezdtünk beszélgetni, tegnap randiztunk is.
Aztán jött a feketeleves. A hölgyemény 2 év alatt úgy meghízott hogy nem ismertem fel amikor felém jött. Gyanítom hogy nem pajzsmirigy betegség mert az étteremben úgy zabált mint Bud Spencer és Terence Hill a Nincs kettő négy nélkül c. filmben. A facebookon régi képek vannak csak róla. Szóval én mint sportember nem tudom elképzelni hogy egy akaratgyenge elmondása szerint lusta lánnyal járjak. Holnapra újjabb randit akar... szóval hogy oldhatnám meg úgy a kikosarazást, hogy ne legyek bunkó stb. lehet ezt nem bántóan? Ötleteket várok.
Huh azert nagy lehetett a meglepodes amikor meglattad :D
Menj el vele randizni ha mar lebeszeltetek es mond meg neki h mar igazabol nem akarsz tole semmit mert a lang kialudt de caak azert randizol vele hatha ujra fellobban a tuz de ugy erzed meg sem fog.
Légy őszinte: "Zabálsz, kövér vagy, szivattyúzd arréb a hájas valagad".
Vagy legyél vicces: "Jó volt kettőtökkel randizni! Igen veled és a barátnőddel akit lenyeltél!"
hát de akkor biztos azt mondja : ja persze biztos mert dagadt vagyok. És akkor én leszek a köcsög.:)
2# :DDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!