Ez egy bonyolult ˝szerelmi˝ történet (többi lent. ) (? )
Hát tudod én azért annyi bizalmat nem adnék a srácnak. Ezzel nem eltántorítani szeretnélek, csak leírom őszintén a véleményem, ami persze nyilván nem 100%. :)
Nekem a fentiek alapján úgy tűnt, hogy ez a srác elég szoknyapecér. Sok lánynál próbálkozik "filmet nézni", a szobatársadat is elhívta, próbálkozott nála, de nem jött össze, erre jöttél Te, aki szintén bejön neki, tehát szintén egy lehetséges "jelölt" számára. Szóval nekem nem tűnik komoly szándékúnak, de lehet, hogy tévedek, nyilván nem ismerem a teljes szituációt.
Azon meg csak az idő és bizalom segít, hogy ne érezd magad zavarban. Ha közel érzed magad a sráchoz, akkor majd már nem is akarsz ennyire megfelelni neki. Maximum azzal tudsz segíteni, hogy előtte picit megpróbálod lenyugtatni magad és önbizalmat "csepegtetni" magadba.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!