Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha egy pasi nem tudja feldolgo...

Ha egy pasi nem tudja feldolgozni, hogy elutasította az a lány akit szeret az a gyengeség jele?

Figyelt kérdés
2014. okt. 29. 21:37
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
Csak akkor ha előtte ő volt szemét a lánnyal és rútúl becsapta.
2014. okt. 29. 21:38
 2/9 anonim ***** válasza:
0%
Jah és hazudott annak az embernek aki benne a világon a legjobban bízott.
2014. okt. 29. 21:39
 3/9 A kérdező kommentje:
nem verte át a lányt
2014. okt. 29. 21:40
 4/9 anonim ***** válasza:

Én ezt azért így nem merném kijelenteni, legalább is ennyi infoból semmiképp.

Persze lehet, hogy haza beszélek mert én is egy ilyen pasi vagyok, de éreztem már magam gyengének most viszont szó sincs ilyesmiről. Egyszerűen csak idő kell.

2014. okt. 29. 21:49
 5/9 anonim ***** válasza:
3 Minden pasi ezt mondja, aztán az idő mindig megmutatja a beszédével szembeni valóságot:)
2014. okt. 29. 21:51
 6/9 anonim ***** válasza:

(bocsi, hogy hosszú...)

Ez jó kérdés, mert nem tudom feldolgozni és most is gyötrődök miatta. Az élet minden területén erős vagyok általában. De ezt a lányt szerettem, őszintén, tiszta szívből, Ő pedig minősíthetetlenül bánt velem, megalázott és mikor én akartam vele kibékülni, csak hogy legalább semleges legyen a viszonyunk, válaszra sem méltatott. Ő volt életemben az egyetlen, akinél nem akartam feladni az első kosárka után és kitartó voltam. (mindig azt hallani, hogy a nők szeretik, ha küzdenek értük) Soha előtte nem volt ilyen velem és soha utána sem lesz.

Nem tárom ki akárkinek a szívem, de neki kitártam, Ő pedig össze is törte. Nem történik ilyen minden nap velem és nem képes erre minden jött-ment lány, kérdező. Soha nem leszek képes ugyan így kinyílni egy lány előtt sem, úgy érzem. Próbáltam/próbálok más felé kacsintgatni, de nem tudok így érezni más iránt. Azóta szabályosan rosszul vagyok, ha csak látom... sosem volt velem ilyen korábban.

Miért írtam le? Mert valószínűleg ő volt "életem szerelme". Az idézőjel a viszonzatlanság miatt van persze.

Erre soha senki nem volt képes. Voltam már szar, kilátástalan helyzetben, voltam élet és halál között, volt már minden bajom, de mindig erősebben keltem fel, ha le is terített valami, mint utána. Kivéve ezt. Ez más.

Szóval döntsd el ez alapján, hogy gyenge vagyok-e, vagy csak az érzelem volt nagyon mély. Magam sem tudom.

A lényeg az, hogy meg kell válogatni, kinek nyílunk meg. Én egy életre megtanultam a leckét.

2014. okt. 29. 21:53
 7/9 A kérdező kommentje:
5# Te valakire nagyon haragszol
2014. okt. 29. 22:07
 8/9 anonim ***** válasza:
Gyengén gondolkodás jele.
2014. okt. 29. 22:24
 9/9 anonim ***** válasza:

#8:

Ha valaki könnyen dolgozza fel, az szerinted mit jelent? Mert szerintem azt, hogy az érzelem nem volt őszinte vagy nem is volt egyáltalán.

2014. okt. 29. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!