Hogyan lehetnék erős és sportos?
Figyelt kérdés
a lényeg csak annyi lenne, hogy eléggé gyenge (lány) vagyok és egyáltalán nem vagyok sportos. sajnos nincs időm arra, hogy külön eljárjak ilyen meg olyan edzésekre, tehát valamit otthon kell tennem. mi a fenét tegyek, hogy erős legyek és egy kicsivel sportosabb?2013. okt. 7. 19:20
2/6 anonim válasza:
A fegyencedzést pont neked találták ki.Googlen keress utána, olvasd el, de ne vedd meg mert csak pénzkidobás.Viszont ha végig csinálod erősebb és sportosabb leszel.Egyél sok húst+zöldséget, kerüld a cukros,feldolgozott sz*rokat.
3/6 anonim válasza:
Fegyencedzést tudnám ajánlani aztán később mehetnél a Street Workout fele is.
A Metál Lady legújabb videója: http://www.youtube.com/watch?v=pSeJM3W6S_w
Utcai edzés leányai:
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi, ezek jók lennének, csak nem tudom hol csinálni... :/ valami otthoni ötlet?
De eegyébként köszi minden eddigi válaszolónak
2013. okt. 7. 22:41
5/6 anonim válasza:
Otthoni ötletnek írtuk mindannyian, hogy a fegyencedzést csináld. Töltsd a netről a könyvet, olvasd el, és azt csináld, ami ott le van írva!
6/6 A kérdező kommentje:
Jaaaa, akkor köszi, utána nézek! :)
2013. okt. 8. 18:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!