Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nem mernek megszólítani? 18l

Nem mernek megszólítani? 18l

Figyelt kérdés
Nem tartom magam ronda lánynak, van tartásom, divatosan öltözködöm és jók a jegyeim, sokat olvasok. A képeimet sokan lájkolják, és sokan megszoktak nézni, de senki nem szólít le, vagy ír rám, esetleg utánam szólnak (pl. cica jó a segged). Úgy érzem boldogtalan vagyok és szeretnék egy rendes barátot, de nem értem miért van az, hogy nem kezdeményeznek?

2014. okt. 28. 23:44
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:

#28, köszönöm a megértésed! :)

Igazad van, a "Szia, cica!" még mindig a legjobb ezek közül, csak én általában ezekre nem nagyon merek mit reagálni. Attól tartok, hogy abból csak még kellemetlenebb lenne a szituáció, ha mondjuk nem akar békén hagyni egy ilyen pasi, vagy túl rámenős lesz vagy akármi. Meg valahogy nekem ennél a "cicázásnál" is az az érzésem, hogy hiába adnék esélyt egy ilyen illetőnek, ha már eleve így szólít le valakit, akkor nem hiszem, hogy túl sok intelligenciája van. Persze, ki tudja, lehet, hogy tényleg ki kellene próbálni egyszer...

2014. nov. 2. 14:17
 32/35 anonim ***** válasza:

31

No, az igaz: kell hozzá egy kis mersz is.

De csak a cicánál, a segg & co szavakat ignorálnám. Mert azok a szavak már valóban átdöltek bunkóba.

2014. nov. 2. 18:59
 33/35 anonim ***** válasza:
A lányok is ugyanúgy félnek megszólitani egy fiút aki tettszik neki mint forditva..Egyedül itt lehet a neten esetleg leküzdeni ezt a félelmet. De itt meg nem ismerkedik az ember állitólag.
2014. nov. 3. 08:53
 34/35 anonim ***** válasza:
Talán mégsem olyan jók a jegyeid, mint azt állítod..
2014. dec. 27. 21:13
 35/35 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok. De ez nálam azért van, mert komoly kapcsolatot szeretnék és mert magasra teszem a mércét, de ez megéri majd később. Bár én is várok még az igazira....
2014. dec. 27. 21:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!