Nem mernek megszólítani? 18l
hogy-hogy? és a :cica jó a segged, azt nem szólja senki?
Az ilyent kellene felelöségre vonnod, de nem kemény szavakkall. Még jó dumcsi is lehetne belöle.
Nagyon általános ez a leírás!
Sztem is kép alaján lehetne független véleményt írni
Amúgy mindenkinek meg van a nagy Ő-je, csak amíg nem találsz rá, addig mással szexel
Én is jól szoktam öltözködni, csinosnak/szépnek szoktak tartani a srácok/férfiak és szintén nem vagyok buta, de a rendes fiúk általában nem mernek(?)/szoktak közeledni hozzám sem. Szerintem többen úgy gondolják, hogy EGY: biztos van barátom (ezt onnan gondolom, hogy mindig meglepődik mindenki, ha közlöm, hogy nincs és még nem is volt), KETTŐ: biztos valami nagyképű, h*lye p*csa vagyok, ami egyáltalán nem így van, mert pont, hogy inkább félénk és bizonytalan vagyok.
Gondolom a Te esetedben is általában azt hiszik, hogy nincs esélyük, mert biztosan "elkeltél" már (vagy esetleg többen nem tartják elég jónak magukat hozzád). Mondjuk ez utóbbit így látatlanban, kép nélkül nyilván nem tudhatjuk.:) Vagy Nálad is egyesek úgy gondolják, hogy egoista vagy, stb.
Viszont ne haragudj, most nem megbántani akarlak vagy kekeckedni szeretnék Veled, csak pár dolog eléggé ellentmondásos itt számomra. Egyrészt intelligens vagy, mégis a facebookos "lájkolgatásokkal" hozakodsz elő, másrészt jó tanuló vagy és olvasott, mégis "sokan megszoktak nézni", no meg néhol a vesszők/írásjelek és a fogalmazásmód). Persze lehet, hogy mobilról írsz és azért, nem tudom, csak ezek rögtön felmerültek bennem. :)
18/L
#18, légy szíves olvasd el akkor jobban a válaszomat! :) Én egy szóval nem mondtam, hogy engem kerülnek a pasik! Igen, persze, szoktak próbálkozni elég sokan, de sajnos nálam is a normálatlan, bunkók elsősorban. Mert a rendes, értelmes fiúk nem - vagy csak nagyon ritkán - írnak rám. És ők tényleg csak írni szoktak, élőben még soha nem szólított meg az utcán például egy normális srác sem! Szórakozóhelyekre meg nem járok, inkább beülök ide-oda, azt sokkal jobban szeretem, olyankor viszont barátnőkkel vagyok, szóval akkor biztosan amiatt nem.
#17 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!