Mit mondjak? Mit találjak ki?
Figyelt kérdés
Valamelyik nap találkozok egy interneten megismert lánnyal. De itthon nem akarom megmondani, hogy hova megyek, mert egyszerre faggatnának. Meg amíg semmi komoly nincs, nem akarok róla beszélni. Mit találhatnék ki? Mit mondhatnék nekik, hogy hova megyek?
17/f (a lány 18 éves)
2014. okt. 28. 19:14
3/6 A kérdező kommentje:
Nem szoktam csak úgy szórakozásból 5 fokban kint sétálni...
Normálisan válaszoljatok légyszi, fontos lenne.
2014. okt. 28. 19:16
5/6 anonim válasza:
Ha nem kutakodnának a haverjaidnál, akkor tényleg mondhatod, hogy az egyik barátodhoz mész. Vagy esetleg ha van olyan barátod, aki nem faggatna meg árulná el másoknak, akkor őt is beavathatod és megkérheted, hogy falazzon addig, ha arra kerülne sor, hogy szükséges.
6/6 anonim válasza:
Mondd meg, hogy randid van, de amíg nem válik komollyá, nem szeretnél beszélni róla...
Anya vagyok én is, megölne a kíváncsiság, de tiszteletben tartanám...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!