Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Valakinek van ötlete, hogy...

Valakinek van ötlete, hogy egy embert akit egyszer láttam és azóta is bánom, hogy nem mentem oda hozzá hogyan lehetne megkeresni? Nem tudok róla semmit de biztos van valami mód arra hogy megtaláljam.

Figyelt kérdés

2014. okt. 28. 09:37
 1/6 CptTomato ***** válasza:
Hát ha abban a napszakban amikor ott jártál és láttad lehet újra látod ha rendszeresen jár arra... ha nem, akkor adj fel esetleg hirdetést valami apróhirdetéses oldalon és oszd meg facebookon de nem sok esélyt jósolok így sem.
2014. okt. 28. 09:40
 2/6 A kérdező kommentje:
Azért köszönöm:) Jó lenne megtalálni valahogy.
2014. okt. 28. 09:42
 3/6 anonim ***** válasza:
Esetleg leírhatod, mikor és hol láttad. Nekem is volt, hogy bántam kicsit, hogy nem szólítottam le lányt/nőt pl tömegközlekedésen. Aztán azzal vigasztaltam magam, hogy ez úgy sem az én stílusom.
2014. okt. 28. 12:24
 4/6 A kérdező kommentje:
Rettentő régen napra pontosan most nyáron jún.27-én pénteken délután 1-3 óra között. Dunakeszin az auchan melletti mekiben:) Azóta is keresem :D gondoltam,hogy egy pénteki nap vissza megyek úgyan oda hátha péntekenként oda jár.Mert akkoris a haverjával voltak ott ingbe arra gondoltam mivan ha ebédszünetük volt és péntekenként oda járnak:) Hülyeség lenne?
2014. okt. 28. 19:35
 5/6 anonim ***** válasza:
Hát ha meg se próbálod... :)
2014. okt. 28. 19:36
 6/6 A kérdező kommentje:
eddig se adtam fel ezek után se szeretném.:)
2014. okt. 28. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!