Ki érzi a jelenlegi életét kicsit vagy nagyon kilátástalannak? Miért?
Egészség? Munka? Parkapcsolat? Hol van gondod?
Mit teszel az eletedert? Van lehetoseged kilepni ebből?
Kor nem johet.
Egészség:
- el kell mennem fogászhoz, és tutira vitaminhiányom van (kevés zöldséget és gyümölcsöt eszem, sajna luxuscikké vált. Erre nincs egy rohadt piac, a boltban meg rohadt drága)
Munka:
- diákmunka, heti 4 napokat dolgozom egy hideg, poros raktárban. Nekünk is hitelünk van, és már inkább pénzt keresek, minthogy egyetemre járjak. Ellenben a sulit nem merem otthagyni, mert akkor nem lenne még ilyen munkám se. Meguntam, hogy mindig nélkülözés van, a suli háttérbe szorult.
Párkapcsolat:
- Ha nem lenne, rohadt magányos lennék, kis porszemnek érezném magam ebben a rohadt anyagi központú világban.
Hol van gondom? Leírtam már.
Azt teszem az életemért, hogy dolgozom, és tervezgetem, mire fogom költeni a pénzt, amiből hasznot tudok húzni. Nyelvtanfolyam, okj...
Lehetőségnek azt látom, hogy elmegyek ebből az országból. Már csak bátorságot gyűjtök. Pedig szeretem Budapestet... De utálom, hogy ennyire durván élhetetlen.
L23
Egészség: Stresszes életmód, sokszor egészségtelen táplálkozás (sajnos)
Munka: Tanulás gőzerővel
Párkapcsolat: szerencsére van és boldog, ez a legjobb dolog, ami velem történhet
Hol van a legfőbb gondom?: Keveset tudok együtt lenni a családommal a munkájuk miatt. Van, hogy egy hétig nem is látom őket.
Mit teszek érte?: Nem leszek a pénz által manipulálható, mint a szüleim, inkább szegényen, de boldogan élek. Kilépni talán lesz rá lehetőségem, bizakodok :)
18L
Egészség: nem érdekel: van, ami van, lesz, ami lesz. Munka: végzem, a munkámat, de legszívesebben váltanék, de nem lehet. Párkapcsolat: nincs, teljesen reménytelen a mai világban... Tehát felvázolva mindenhol gondom van, egyszerűen belefásultam az életbe, csak "leélem" és már nagyon várom a végét.
Mit teszek érte? Hülyére dolgozom magam, hogy a fent említettekkel ne foglalkozzam. Nincs lehetőségem a változtatáshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!