A pasiknak tényleg nehezebb lány találniuk mint egy lánynak pasit?
Én egyébként lány vagyok és úgy veszem észre a pasiknak nehezbb dolguk van.., a lányok 90% 20.éves kor alatt elveszti a szüzességét a pasik 90% meg 20.éves kor felett is a legtöbbjük szűz és nem volt még barátnője..
ez azért érdekes én még fiatal vagyok mégis kapok egy csomó ajánlatot, persze nem kérek belőle mert nem olyan fajta lány vagyok :) de akkor a pasik miért vannak ilyen helyzetben? ez nekem egy picit igazságtalan főleg mert a normális pasik vannak ilyen helyzetben és nem a bunkó tömeg gyártmányok.. szóval főleg lányokat kérdezek ez miért van így? de ha valamelyik pasi tudja akkor őt is meghallgatom :)
1. A nők testileg korábban érnek, mint a férfiak.
2. A nőknél nem alapkövetelmény a kezdeményezés, a férfiaknál majdhogynem az az elvárt.
De akkor ez az egész nem azért van mert a legtöbb csaj felszínes és a bunkó tömeg gyartmanyokra buknak? viszont egyre nehezebb normális fiút találni, mert mind úgy akar viselkedni ahogy azt a hülye libák szeretnék.. nem értem miért nem lehet mindenki önmaga?
#5 nem igazán mert ezt is "divatba" hozták, ha már itt tartunk az miért teljesen természetes hogyha csajok smarolnak csak úgy de ha melegek az már baj?
Pont ezért nehezebb. :) (5-ös vagyok) Aki olyan, hogy normális kapcsolatot szeretne. Egyik barátnőm is most úgy járt, hogy majdnem egy évig járt valakivel aztán az szakított vele, mondván hogy nem tudja, valójában akar-e egy lánytól valamit. Szóval ott még akkor sem áll meg a gyanakvás, hogy összejöttek.
Vagy te most a szüzesség elvesztéséről és a szexről beszélsz? Mert nehezebb párt találni, mint alkalmi partnert.
Mindenki egyforma eséllyel indul, csak szerencse kérdése, és hogy nem szabad feladni.
Nálunk pl a férjemnek volt könnyebb dolga. Ő később kezdte, 20 éves kora vége felé, viszont első próbálkozásra megtalálta az igazit. Szerelmes lett, 22 évesen megházasodott.
Míg én kicsit hamarabb kezdtem. 19 évesen volt az első kapcsolatom, és 5 évig éltem át a pocsék randik pocsék kapcsolatok, szakítások kálváriáját, míg eljutottam oda, hogy 24 évesen megismertem az igazit, 25 évesen hozzámentem.
A férjem baráti köre vegyes. Mindenkinek van párja, lányoknak, fiúknak egyaránt.
Az én régebbi barátnőim között 2 szingli van, és egynek van kapcsolata, csak én vagyok házas. Mindhárman 29 évesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!