Miért a magas és szép lányokból van a legkevesebb? 17F
Figyelt kérdés
Aki esetleg ilyen, és szingli, legyen olyan kedves és vegye a fáradtságot, dobjon egy privit;) nem fog csalódni hehe :D
(Magas: értsd 170cm+)
2014. okt. 27. 17:02
1/8 anonim válasza:
Ha olyan sok alacsony és szép van utald őket át hozzám.
2/8 anonim válasza:
Mert a magas lányok általában rondák, azért.
3/8 anonim válasza:
A másodiknak igaza van. Én magas vagyok, de ronda, az nem jó? :D
4/8 A kérdező kommentje:
Őm nem=D bocsi
2014. okt. 27. 17:26
6/8 anonim válasza:
Az a baj a magas lányokkal, hogy általában kövérek.
7/8 anonim válasza:
Fordîtva is igaz...Miért van olyan kevés magas és helyes srác?174 cm vagyok,és meglepően nehéz igazán magas srácot találni.
8/8 anonim válasza:
Csak egy jó tanács, keresgess a röplabdapályák közelében, ott a legtöbb lány min 170 centi, bár akiket én ismerek, inkább 175-180 magasak, és vannak köztük nagyon-nagyon szépek.
Vagy ha nem zavar, hogy nagyon vékonyak, akkor a modellekből sincs kevés:D (ezen az oldalon pl mindenki modell akar lenni:D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!