Ha egy nem jóképű fiú azt mondja a lánynak, hogy nem jóképű, akkor a lány miért rázza le arra hivatkozva, hogy "nincs önbizalma" (a srácnak), miközben amúgyis lerázta volna, mert nem jóképű?
Figyelt kérdés
2014. okt. 26. 22:26
11/13 anonim válasza:
Szerintem az igazat hallotta. Gondolj bele, a külső megítélés. Ha te csúnyának látod magad, akkor nem hiszed, hogy szép vagy. Ergó tényleg nincs önbizalmad.
12/13 A kérdező kommentje:
csak épp, aki joképü az "önbizalomhiánnyal" is szebb nőkkel van, mint én akárhogyan. mert az önbizalomról szól itt minden...jó vicc.
2014. okt. 26. 22:52
13/13 anonim válasza:
Volt egy srác aki nekem nagyon tetszett, nem a tipikus szépfiú volt, de talán pont ezért iszonyatosan bejött, amikor mosolygott, akkor volt a leghelyesebb mégis úgy gondolta, hogy egy hányadék és bűnronda. A barátnőim egy része szerint is ronda volt, nekem mégis tetszett. 4 évig jártunk, ezalatt volt hihetetlen mennyiségű féltékenykedés részéről, mert nem értette meg, hogy számomra ő a leghelyesebb srác. Végül az önbizalomhiánya miatt mentünk szét, mert tele lett a hócipőm, hogy 24 órában próbáltam győzködni, hogy milyen jó pasi számomra, nem hitte. Azóta nem kezdek olyan sráccal aki azzal indít, hogy ő milyen ronda. Hadd döntsem már el én, hogy tetszik vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!