Múlthéten egy megállóban olvastam, amikor leült mellém egy srác. Amikor felszálltunk, párszor egymásra néztünk, nagyon aranyos volt, de nem úgy tűnt, mint aki oda akarna jönni beszélgetni, így utazás közben is továbbolvastam a könyvet. Tele volt a kezem, így amikor le akartam szállni, jelzett nekem. Megköszöntem, ő meg rámmosolygott. Azóta ezen jár az agyam, hogy nem kellett volna olvasni, mert mi van, ha csak félénk stb. És hogy talán most a héten ha ugyanakkor a megállóban leszek, megint láthatom.
Szerintetek túlagyalom, és csak simán kedves volt?
2014. okt. 26. 18:41
1/9 anonim válasza:
Én dumcsiznék vele, lehet életed szerelmét veszíted el.
2014. okt. 26. 18:43
2/9 anonim válasza:
Nekem is volt hasonló, nem mertem odamenni buszon egy csajhoz, akivel szemeztünk, azóta is bánom a dolgot.
2014. okt. 26. 18:44
3/9 anonim válasza:
Ha megint látod a srácot, akkor mosolyogj rá, és kérd meg, hogy jelezzen, aztán kezdj el csevegni vele:D
2014. okt. 26. 18:45
4/9 A kérdező kommentje:
de nem értem... én menjek oda beszélni vele? sok srácnak meg az a problémája, hogy igenis a fiú kezdeményezzen. meg én is olyan kis hülye félős vagyok
2014. okt. 26. 18:45
5/9 anonim válasza:
Köszönd meg neki,hogy jelzett neked a múlthéten.Mivel látta,hogy tele volt a kezed,elmondhatod neki,hogy miért,vagy hogy mit olvastál és akkor kialakul a beszélgetés. ;)
2014. okt. 26. 18:51
6/9 A kérdező kommentje:
de lehet, hogy már nem is emlékszik :(
2014. okt. 26. 18:53
7/9 anonim válasza:
Nem tudni azt. :)
2014. okt. 26. 18:55
8/9 A kérdező kommentje:
Na jó, akkor kedd este kiderül :)
2014. okt. 26. 18:56
9/9 anonim válasza:
Én is általában kedves vagyok a buszon, de csak úgy nem mosolygok rá lányokra bár lehet ez a "paraszt tizenéves generáció hatása"
szóval ha rádmosolyog újra, amire nem olyan kicsi az esély, akkor kezdeményezz te. mi baj lehet?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!