Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Véletlenül megérintettem a...

Véletlenül megérintettem a kezét, lehet h megint elkezdett reménykedni a srác? Mit tehetek?

Figyelt kérdés

Az egyik hozzám legközelebb álló ember; régebben belém volt zúgva; ezért is nem akarom, hogy félre értse a dolgot és újra elkezdjen reménykedni..

Úgy volt, h a pad szélének támaszkodtam, csak ugye neki ott voltak a cuccai, és a keze amit nem láttam, csak éreztem mikor hozzáértem.. aztán bocsánatot kértem, és mondtam h véletlen volt, de lehet h ez mégsem volt elég, úgy érzem.

2014. szept. 27. 21:14
 1/3 anonim ***** válasza:
Először le tudtad rázni, fog menni most is :P
2014. szept. 27. 21:17
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem tudom, valami hasonló helyzetről van-e szó. De ha valakivel, aki szerelmes beléd, te tartod a kapcsolatot, mint barát, mert szereted és nem akarod elveszíteni, de csak és kizárólag barátilag, ő ezt soha nem fogja felfogni. Ha ésszel meg is érti, lelkileg nem fogadja el. Ő reménykedni fog akár évekig. Nem tud tovább lépni, rád koncentrál, kihagyja az ismerkedési lehetőségeket. Aztán ha te találsz valakit, akibe beleszeretsz, akivel komolyabb kapcsolatod lesz, piszkosul megszenvedi.
2014. szept. 27. 21:45
 3/3 A kérdező kommentje:

igen, sajnos ez a helyzet; de nem tudom mit tehetnék, nem akarom elveszíteni, de tudom hogy az neki rosszabb lenne ha hiába reménykedne.

Ha meg megszakítok vele minden kapcsolatot az mindkettőnknek rossz, de ha neki így jobb lenne végül később én megtenném, csak tényleg nem tudom mit tegyek, mert hiába nem szerelemmel de szeretem, és ha neki valahogy kevésbé lenne rossz, akkor megtenném, akkor is ha nekem nagyon hiányozna az életemből utána.

2014. szept. 27. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!