Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Kisugárzás megint?

Kisugárzás megint?

Figyelt kérdés

Tudom, 1000x feldobott téma. Azt mondták, hogy a kisugárzás független attól, hogy jóképű vagyok, vagy sem. Magyarul, lehetek ronda, attól még lehet olyan kisugárzásom (bármit is értünk alatta) hogy lehet sikerem egy nőnél.

Vagy ennél egyszerűbb a helyzet? Ha "jóképű" vagyok, akkor minden mindegy?

2014. szept. 27. 00:48
 1/5 anonim ***** válasza:
A külső számít sajnos, persze a kisugárzás is, de azt merőben befolyásolja a külső, egy ronda és ezáltal önbizalomhiányos egyén nem rendelkezik túlságosan megnyerő kisugárzással.
2014. szept. 27. 00:55
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

duma és tettek.

ez a lényeg.

ez a kisugárzás téma nem sokat jelent.

nekem is már 1000x mondták a nők,hogy úgy nézek ki mint egy behajtó,cinikus a nézésem és gonosz a nevetésem stb.

semmit sem jelent,max annyit,hogy érdeklődik mert rólam beszél.

a törpeséget viszont tényleg nem nagyon díjazzák.

2014. szept. 27. 01:11
 3/5 A kérdező kommentje:

csak nekem elegem van a témából.

Jön itt mindenki, hogy önbizalom, meg ilyenel.

NEM - ha jóképű vagy, vagy nem, tök mindegy innentől az önbizalom. Jönnek a nők a kisugárzással, meg ilyenekkel.

PEDIG NEM - csak jóképűség van, vagy nincs. Innentől tök mindegy, hogy mit sugárzol ki.

Vagy nem igy van?

2014. szept. 27. 01:14
 4/5 anonim ***** válasza:
nem így van.
2014. szept. 27. 01:35
 5/5 Kurtz Bickle ***** válasza:
Számomra az a rejtély, hogy most ez a kisugárzás egyenlő a "kémia" nevű kamuval, vagy pedig mindenki úgy gondolkodik, mint én, és akkor ez tulajdonképpen csupán a másik mozgása (testbeszéde) hangja, illata, gesztusai. Mert így lenne a logikus, és akkor mindenki értené.
2014. szept. 27. 01:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!