Mit tehetnék, hogy ne legyek ideges?
Jól áll a szénám egy lánynál, akivel illene előrébb lépnem, csókra lassan sort kellene kerítenem, de egyszerűen gátlásaim vannak már attól is, ha túl közel kerülök hozzá. Ez abból fakad, hogy 24 éves leszek januárban és eddig összesen 1, azaz egy barátnőm volt, de vele is rendszeresen beégtem a csóknál. Azt hittem csak az első lesz borzalmas, de minél többet csináltuk annál rosszabb volt. Rendszeresen összekoccant a fogunk és nyálból is igencsak sok volt, azaz durván béna voltam. Lehet, hogy a partner is benne volt, nem tudom, de az biztos, hogy komoly gátlásaim vannak ezzel kapcsolatban.
Vannak ötleteitek, hogyan küzdhetném le, esetleg gyakorolni valamin? :D
Jaj ne már, mégis mi olyan nehéz egy csókban, pláne 24 évesen!?
Egyrészt, ha sok nyál van akkor 5 percig csókolózzatok folyamatosan, hanem 10-20 másodpercig és utána nyeld le, ha pedig összekoccan a fogatok az meg megint kit érdekel, ilyen lett és kész!?
Hasonló helyzetben vagyok, mint a kérdező!
Viszont szerintem gyakorlás kérdése az egész, majd belejöttök idővel, mindkettőtöknek össze kell csiszolódnia a másikkal. Én is parázok most egy kicsit, mert nekem is ma érik a csók, szóval hajrá !!!! Csókold meg, aztán még egyszer és így tovább :DD F/22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!