Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit tehetnék, hogy ne legyek...

Mit tehetnék, hogy ne legyek ennyire félénk?

Figyelt kérdés

Lány vagyok, most kezdek megismerni egy fiút, de csak neten beszélünk, személyesen még sosem találkoztunk. Számomra nagyon vonzó, én kerestem meg őt, de egyáltalán nem tudom, hogy mit szabad ilyenkor és mit. Értem ezalatt, hogy milyen rendszerességgel írhatok rá (nem akarom zaklatni), hogyan irányítsam a beszélgetést, hogy ne nekem kelljen kérdeznem, hanem valahogy az ő figyelmét is felkeltsem.

Tudom, hogy ha én kerestem meg, akkor nekem kell tennem az egészért, de nem szeretném elszúrni.

2013. szept. 16. 16:18
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Chat vagy üzenetek a választott fegyvernemed? :)
2013. szept. 16. 16:27
 2/12 A kérdező kommentje:
Inkább chat, de a másikat sem zárom ki.
2013. szept. 16. 16:30
 3/12 anonim ***** válasza:

Hát, mivel az üzenet időbe telik, ezért azt kb fél óránként nyomhatod, de azért várd meg, hogy vâlaszoljon. Ne bombázd 3 percenként. Kellemetlen tud lenni a 27000 üzenet. Pláne ha dolgozik az emeber.

A chat meg általában délután szokott frankó lenni, mert akkor még friss az ember relatíve és az esetleges esti programot nem üti. 3-5 óra szabad chat idő. Chatnél eléggé kellemetlen, ha csak az egyik fél kérdez. Egy idő után szenvedés úgy.

2013. szept. 16. 16:38
 4/12 anonim ***** válasza:
Ha érdekled, akkor hamar fog válaszolni, szóval pörgős lehet még az üzizés is.
2013. szept. 16. 16:40
 5/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Remélem, hogy úgy lesz, ahogy az utolsó hsz-odban írtad.
2013. szept. 16. 16:50
 6/12 anonim ***** válasza:
Még annyit, hogy ne várj azért arra, hogy hátha ír rád. Ha meg ráírt, akkor mindenképpen írj vissza. Csak hogy ne izzadjon a vonal másik végén.
2013. szept. 16. 17:16
 7/12 A kérdező kommentje:
Ha írna, akkor természetesen válaszolnék neki. De nem várom el tőle, hiszen én kezdeményeztem az ismerkedést...
2013. szept. 16. 17:18
 8/12 anonim ***** válasza:
Igyál :)
2013. szept. 23. 16:45
 9/12 A kérdező kommentje:
Igyál te, ha neked az megoldás.
2013. szept. 24. 17:22
 10/12 anonim ***** válasza:
ne tévedjünk el, én nem kértem segítséget...
2013. szept. 25. 03:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!