Mit tehetnék hogy ne legyek ennyire félénk? 23L
Én is ezt érzem, csak férfi oldalról. :D Ne hidd, hogy nekünk könnyebb!
Csak a gyakorlott nőcsábászoknak meg könnyen, de ők olyanok is.
23/F
Most mondanám, hogy bírom a finom, visszahúzódú lányokat akikből elő lehet csalogatni az igazi nőt a megfelelő helyen, de úgyis teli a postaládád már:D
Szóval bátorság, valamilyen indokkal kerülj a közelébe. Nem kell úgy odamenni, hogy "szia, randiznék veled". Spontán valami téma kapcsán, mivel látod biztos van valami közös pont
ma 18:12
"a gyk-s fiúk olyan jó fejek"
Mégis állandóan azt olvasgatom hogy a legtöbb lány szidja őket,és hogy mind perverz meg stb..
ma 18:24
Ahogy elnézem a lány társaim ő köztük jóval több az ilyen tükör előtt pucsitós,és mégha nincs is a tüköt előtt a legtöbbjük állszent,csak megjátszák magukat és hogy normálisok,amúgy meg állandóan szapulják a pasikat..Tehát jóval 90% felett vannak ők meg..
ma 18:33
Én hiszek neked de a többség itt nem,nem egyszer olvastam már hogy "minden pasi egyforma" ezeket kellene hanyagolni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!