Nektek mi a véleményetek arról, ha ilyen történik?
A kérdésem főleg pasikhoz szól, de a női vélemények is érdekelnek.
Ha elmennél bulizni a haverjaiddal és elhívnád magaddal azt a csajt, akit kb 1 hónapja ismersz, nagyon jól érzitek magatokat, de a lány rosszul lesz és kiderülne, hogy wc-n többször is hányt, akkor elítélnétek ezért?
Én lennék amúgy az a csaj (24). Nem ittam sokat, de rosszul lettem, mert aznap alig ettem valamit.
Én kihasználnám a helyzetet ismerkedésre :D
Egy lányt utána össze lehet szedni, haza lehet vinni, meg lehet nyugtatni, és megvárni amig kialussza magát.
Ezután ha nem kedvel meg és nem akar megismerni jobban akkor nem tudom mi után akarna :D
Miért ítélném el? Nem voltam vele a wc-n ezért nem is tudhatok róla... JJJAAAAAA hogy elmondtad neki...
Hazakísérném.. ha lehet ottmaradok. Ha nem akkor visszamegyek bulizni.
Ez olyan dolog hogy ha egy lány csont részegre issza magát úgy hogy már nem tudja mit beszél meg nem tud normálisan járni sem.. az gáz... azt el lehet ítélni.
De különben semmi gond nincs.. rosszul lettél kész...
Ilyenkor mikor visszamész annyit kell mondanod hogy nem jól vagyok... elmegyek haza... és vagy elkísérnek vagy nem...
Ha nincs lehetőség hazamenni mert mondjuk egy társasággal vagy egy másik városban.. akkor megkérsz valakit hogy menjen ki veled egy pár órára a friss levegőre...
Nehéz dolgok ... tudom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!