Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért tetszett meg egy "csúnya...

Miért tetszett meg egy "csúnya" fiú?

Figyelt kérdés

Van egy fiú,aki iszonyatosan tetszik. Alig váltottunk eddig pár szót,de oda vagyok érte. Nem tudom mi van velem mert látom, hogy nem helyes,sőt kifejezetten csúnya,de mégis aahw. De mivel alig ismerem azt se mondhatom,hogy a személyisége tetszik,mert nem tudom,hogy milyen csak azt,hogy szerény és csöndes..Mindenki csak azt mondja róla,hogy nagyon csúnya szegény,de nekem akkor is ő kell!

Mi tetszik nekem benne??

2014. okt. 25. 21:03
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
45%
Szia,köszi drágám nem kellett volna,de ezt beszéljük meg inkább kettesben-a Te csúnya fiúd-D
2014. okt. 25. 21:11
 12/14 A kérdező kommentje:

De nem az hogy csúnya,mert vonzódom hozzá.Csak látom,hogy nagyok a fülei és hogy az orra se kicsi.

És nem csak azért kell mert nem kaphatnák "jobbat".

2014. okt. 25. 21:13
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Mert normális ember vagy. Nem a egy felületes kis fujjogó majom. Szerintem ne legyél túl rámenős, mert ezt a tipust, még el is ijesztheted:), de nyugodtan kezdeményezz, és mutasd ki az érzéseid, a magad kis intelligens módján, drukkolok!!!:):)
2014. okt. 25. 21:19
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm!:)
2014. okt. 25. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!