Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Van olyan, akinek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Van olyan, akinek a neten nem tetszett a fiú képei alapján, de az élő randik után mégis belészeretett a srácba végül?

Figyelt kérdés

2012. jún. 5. 17:34
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Fordított esetről tudok csak sajnos.
2012. jún. 5. 17:35
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Volt. Sőt, először élőben sem jött be.

És együtt vagyunk lassan 4 éve:D

2012. jún. 5. 17:36
 3/12 anonim ***** válasza:
hát van olyan...de kép tetszik, élőben nem..
2012. jún. 5. 17:51
 4/12 anonim ***** válasza:
Igen mert van aki nem fotogenikus. Ertsd ez alatt azt, hogy kepen nem nez jol ki, de elobe megfelelo. Viszont ha kepen is ronda vagy es eloben is akkor torokra vetted meteres kekerest baratom!
2012. jún. 5. 17:52
 5/12 anonim ***** válasza:
2. válaszadó HATALMAS:D grat nektek:)))
2012. jún. 5. 17:56
 6/12 anonim ***** válasza:
a legjobb fiúbarátom képeken és élőben sem a legjobb pasi, mégis belétudnék szeretni, ha szingli lennék.
2012. jún. 5. 17:57
 7/12 anonim ***** válasza:
Ezt én magam is tapasztalom, egyszerűen senkinek nem kellek sem kép alapján, sem ha esetleg összejön egy randi... Nem értem miért, mert mindig azt mondják de aranyos vagy, meg egész jóképű, meg ilyenek, de találkozni már sajnos a ritkaság számba megy! :(
2012. jún. 5. 17:57
 8/12 A kérdező kommentje:

Barátnőm még nem volt pedig már húszon túl vagyok. De ez talán segít, hogy segítsetek eldönteni van-e esélyem a lányoknál külsőm alapján.

Történt pár hete, hogy haverommal buszoztunk és beszélgettünk. Haverom mondja nézd már téged néznek a lányok És valóban hátranézett egy kis szöszi, aranyos lány és mosolygott rám, aztán hallom, hogy barátnőjével beszélgetnem és azt hallottam, hogy aranyos srác. Vajon én tetszetttem nekik?

Amúgy meg utcán is fordultak már utánam hátra, azt miért csinálják a lányok vajon? Igaz nem sok életemben 3 ilyen eset volt, egyikük mosolygott is rám, amikor hátrafordult.

Meg az lehetséges, hogy tőlem magasabb lánynak is tetszettem már? Volt már olyan ugyanis, hogy buszon egy magasabb szöszi mellettem állva, folyton rám nézett és közben nyalta a száját meg, igazgatta a ruháját és a haját is simítgatta az ujjaival.

2012. jún. 5. 18:01
 9/12 A kérdező kommentje:

ma 17:57

Megértelek, nálam a táv miatt nem jönnek össze a találkák többnyire, de a képeim alapján jó néhány lány mondta már, hogy helyes vagyok, meg nem is értik miért nem voltmég barátnőm. Szerintük a külsőmmel nincs gond, bár én úgy érzem ronda vagyok. Mindig rondának éreztem magam. Szerintettek lehetséges, hogy valaki tévesen lássa magát és valójában a lányok szemében vonzó, de fiúként magát csúnyának látja?

2012. jún. 5. 18:04
 10/12 anonim ***** válasza:
elég ha egy embernek tetszel majd:P többit letojod:D
2012. jún. 5. 18:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!