Csak addig voltam érdekes amíg foglalt voltam? Vagy csak hagyni akar időt a felejtésre?
Figyelt kérdés
Amíg foglalt voltam kellettem volna, már nem vagyok foglalt és olyan mintha lanyhult volna az érdeklődése. (huszon/N)2014. okt. 25. 16:57
1/9 anonim válasza:
vagy csak nincs kedve szamárnak lenni, ha már a ló nincs meg
2/9 A kérdező kommentje:
Én vetettem véget a kapcsolatnak, nem elhagytak.
2014. okt. 25. 17:02
3/9 anonim válasza:
nem jönnek be neki az ilyen elhagyós sunák
4/9 A kérdező kommentje:
:D "elhagyós"...? ha arra próbálsz célozni, nem váltogatom a pasikat mint más a bugyit. sőt, egy kifejezetten hosszú kapcsolatot zártam le.
2014. okt. 25. 17:10
5/9 anonim válasza:
Érdeklődj utána... Mindig azon az elven voltam, hogy a pasi keressen, ha szeretne valamit. De jelenlegi páromnál nem bírtam magammal... és én is kerestem. Mint kiderült jól tettem, mert arra volt kíváncsi, hogy engem is úgy érdekel e Ő, mint Én Őt.
6/9 anonim válasza:
JA amúgy én is egy 6,5 éves kapcsolatnak vetettem véget pár hónappal ezelőtt.(bár nem a mostani párom miatt).
#5ös voltam.
7/9 A kérdező kommentje:
#5-6 én keresem is, nem bírom ki :) egyébként én sem kifejezetten miatta szakítottam, de azért van benne része rendesen
2014. okt. 25. 17:19
8/9 anonim válasza:
Nem minden pasi, aranyos, kedves. Sokan imádják azt az érzést mikor harcolni kell érte, kilátástalalan megszerezni, de mégis csinálod.
Ha sikerült oda a vadászat varázsa és már nem is érdekli a fiút.. :)
Előfordulhat hogy tényleg rájött hogy nincs esélye..
Talált mást..
Nem lenne egyszerűbb rákérdezni?
9/9 A kérdező kommentje:
#8 Igen, tudom, hogy a legegyszerűbb lenne ha rákérdeznék tőle. :D csak próbálok puhatolózni, hogy ebben az adott helyzetben kinek mi lenne a motivációja, vagy milyen dolgokkal találkozott már... :)
2014. okt. 25. 17:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!