Buliban miért nem tudok táncolni úgy mint otthon? Érdekes, otthon szét twerkelem magam, ott meg nem érzem jól magam, miért utálom ha mindenki engem néz?
Figyelt kérdés
18/ L :)2014. okt. 17. 16:35
1/9 anonim válasza:
mert attól félsz hogy vajon mások mit gondolnak amikor táncolsz hogy nézhetsz ki nekik vajon tetszik és félsz hogy nevetség tárgyává válsz ha esetleg még sem tetszik másoknak
egy két ital után próbáld meg akkor hátha jobban el tudod magad engedni ;)
2/9 anonim válasza:
Én is így voltam vele eleinte, most már nem érdekel, ha néznek, csak táncolok önfeledten. Képzeld azt, hogy otthon vagy, nem kell a többiekkel foglalkozni. Ha iszol egy kis piát, az is felbátoríthat kicsit, de ezzel nem a merevrészegségre akarlak buzdítani :D
3/9 A kérdező kommentje:
Igazából azt vettem észre, hogg akik szarrá isszák magukat, azoknak megy.. viszont én nem nagyon iszom.
2014. okt. 17. 16:38
5/9 anonim válasza:
ne sz*rrá idd meg hanem igyál egy keveset van középút is
6/9 anonim válasza:
"szét twerkelem magam"
milyen visszataszító
7/9 anonim válasza:
hát igen, azok táncolnak ott önfeledtül akik bepiáltak (többnyire) :). és ezt nem problémaként mondom.
9/9 anonim válasza:
Igyál egy pohár valamit és utána menj táncolni. Nem kell sokat, elég egy gintonic, egy sör, egy vodkanarancs vagy amit szeretsz.
De tudatosan is lehet ezért tenni, a legjobb az, ha szándékosan elpoénkodod a táncot, az el tud lazítani. És kezdj el szélesebb mozdulatokat tenni, nagyon sokan azzal szúrják el (én is), hogy nem mernek rendesen mozogni, csak fél millimétereket jobbra-balra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!