Lányok! Beszéljünk nyíltan: ha egy pasi csúnya (arcra), tud akármivel kompenzálni?
Figyelt kérdés
Anonim oldal, szóval válaszoljatok őszintén, kérlek.2014. okt. 25. 16:51
11/14 anonim válasza:
Sokkal fontosabb dolgok is vannak annál, hogy valaki hogy néz ki.
Nem lennék együtt senkivel csak azért mert milyen szép az arca, ha emberileg meg egy nagy nulla.
12/14 anonim válasza:
én nem a helyesekre(értsd:babapofi, modelltípus) hanem a karakteresekre (értsd: mások szerint ronda/furcsa) bukok. és nagyon szép lánynak mondanak, szóval van remény :)
13/14 anonim válasza:
Ha én személy szerint rondának látom akkor bukta, azt viszont megjegyezném, hogy az ízlések elég eltérőek ami számomra vonzó azt a nagy átlag ijesztőnek találja egynémely nőies lelkületű barátnőm meg kb sikítva szaladna el az ellenkező irányba ha meglátná.
14/14 anonim válasza:
Én is úgy vagyok vele, hogy néha nem értem, hogy lány ismerőseim mit tartanak egy adott srácban vonzónak, közben meg vannak olyanok, amik nekem tetszenek, ők meg messziről elkerülnék. Igazából eddig nekem általában olyan srácok jöttek be igazán, akik külsőre nem voltak konvencionálisan helyesek (se arcilag, se testileg), de valami a személyiségükben olyan vonzó volt, hogy nem tudtam nekik ellenállni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!