Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Pozitívum, ha egy lány művelt...

Pozitívum, ha egy lány művelt sok nyelven beszél?

Figyelt kérdés

Én jelenleg csak 6 nyelven beszélek (van köztük anyanyelvi és alapszint is), kettő van még tervben, amit a közeljövőben mindenképp meg akarok tanulni.

Viszont van olyan ismerősöm (szintén fiatal lány), aki 8-at beszél folyékonyan.

Ez pozitívum vagy lényegtelen?

2014. okt. 24. 20:37
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Szerintem pozitívum, bár így okosabb vagy nálam és ezt sokan nem szeretik.
2014. okt. 24. 20:42
 12/23 anonim ***** válasza:
90%
Kb annyira érdekel, mint hogy hányas lába van. Az intelligencia viszont nagyon fontos számomra.
2014. okt. 24. 20:43
 13/23 anonim ***** válasza:
A több nyelven való beszélgetés nem egyenlő a tudással. Nem lesz mérnök, se intelligens. A nyelvtudás nem adja ezeket. Ezeket máshogy kell megszerezni.
2014. okt. 24. 20:43
 14/23 A kérdező kommentje:
Főzök, mosok, takarítok, amit csak kell, úgyhogy máshoz is értek :)
2014. okt. 24. 20:44
 15/23 A kérdező kommentje:
De lehetek tolmács :D
2014. okt. 24. 20:44
 16/23 anonim ***** válasza:
Nálam mindenképpen előnyt jelentene, de nem ez lenne a legmeghatározóbb. Ha a kisugárzásod, a személyiséged megnyerő, akkor nem biztos, hogy a 6 nyelvtudást fogom értékelni, viszont mindenképpen azt mutatja, hogy érdekelnek más kultúrák, nyitott vagy más dolgokra, nem csak a szűk környezeted érdekel. Ez mindenképpen tetszene.
2014. okt. 24. 20:45
 17/23 anonim ***** válasza:
Pozitívumnak nem mondanám, tök hülyének érezném magam.
2014. okt. 24. 20:49
 18/23 anonim ***** válasza:
Számomra közömbös. Azt mondjuk én sem szeretném, ha a csajom okosabb lenne, mint én. Számomra fontosabb, hogy a hétköznapi gondolkodáshoz ne legyen hülye.
2014. okt. 24. 21:01
 19/23 anonim ***** válasza:

Nekem is van több nyelven beszélő ismerősöm. Relatíve szépen érti az összeset, de kétlem, hogy nyelvhasználatbeli finomságokkal tisztában lenne. Pl., hogy beszélsz ANYANYELVI szinten, ha nem éltél az adott országban...? Sokan rámondják, hogy anyanyelvi szinten beszélnek, na de mire, a Rigó utcai felsőfokra (jobb esetben), ami messze van attól nagyon.

Egyébként nekem semmit nem jelent az hogy valaki hány nyelven beszél, egyszerűen nem tudok hasraesni a dologtól, de nem is ítéllek el miatta. ;)

2014. okt. 24. 21:08
 20/23 A kérdező kommentje:
Honnan tudod, hogy nem éltem az adott országban?
2014. okt. 24. 21:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!