Normális, ha nem merem felhívni azt a fiút, aki tetszik nekem?
Figyelt kérdés
Mi a teendő ilyenkor? Mivel rengeteg közös nézőpontunk van, és tudnànk is miről beszélgetni, csakhogy félek, hátha kinyomja, vagy leteszi a telefont, vagy lecsesz... :S mit csináljak?2014. okt. 24. 20:06
2/5 anonim válasza:
Ez teljesen normális hogy ilyen módon félsz, mert tartasz attól hogy valamit elrontasz és emiatt kiábrándul belőled. De ha meg sem próbálod akkor semmi nem lehet belőle, lehet hogy pont a srácnak kell egy lökést adni hogy lépjen :D Lehet ha ma hívod fel akkor nem veszi majd fel, vagy leráz mert péntek este van így vagy otthon punnyad pár haverjával, vagy bulizik valahol, vagy másoknál tölti az időt kitudja, szerintem holnap délelőtt vagy délután hívd fel őt. Tudom hogy nehéz de vegyél pár mély levegőt és ne habozz :D
3/5 anonim válasza:
1#
Ott pedig letiltaná.
Feleslegesen aggódsz ilyeneken, mi örülni szoktunk annak, ha egy lány érdeklődik felőlünk és ilyenkor (ahogy máskor is) kedvesek vagyunk velük.
Nem csesszük le, nyomjuk ki vagy tiltjuk az illetőt, nem vagyunk mi lányok!
4/5 anonim válasza:
Este, ha csak számot ír ki a telefonom vagy magánszám tuti nem veszem fel. De olykor még ismerősöknek sem.
Szerintem írj előbb egy sms-t h zavarnád e.
5/5 A kérdező kommentje:
Közösségi oldalon ráköszöntem, de akkor ezekszerint az sms jobb ötlet :)
2014. okt. 24. 20:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!