Ilyen a mostani generacio?
Figyelt kérdés
Az osztalyomban szinte majdnem mindegyik lanynak volt/ van pasija/ baratja. Nekem meg ne volt. Szerintetek gaz? (14 eves vagyok) Egyeseknek mar tobb is volt. Csal azt nem ertem, hogy akkor az hogy lehetett rendes kapcsoltat. Szerintem semmilyen lelki kotodesuk nincs egymashoz. Vagy csak en lennek ennyire erzelmes. Nektek mikor volt az elso baratotok. Miert normalis mostansag, hogy 12-13-14 eveseknek is van baratjuk. Gaz ha ebben kulonc vagyok? 14/l2014. okt. 24. 20:32
1/9 anonim válasza:
Nem a generáció ilyen,hanem a társadalom.
2/9 anonim válasza:
Szard le kinek hány pasija volt már 14 éves korában. Nem, szerintem nem normális, hogy 12-13-14 évesen már szexuális életet is élnek ...
Azzal a fiúval jöjj össze, akivel kölcsönös a szimpátia. Ne azért járj valakivel, hogy lássák, hogy van valakid. Neked se lesz jó..
3/9 anonim válasza:
Szerintem egy 14 éves lánynak már lehet kapcsolata bőven, ha egy olyan fiúval van, aki tudja, hogy nem csak sexre van a lány... Egy kapcsolatban nem feltétlen kötelező lefeküdni egymással, csak ajánlott :)
4/9 anonim válasza:
12 évesen jártam egy lánnyal 2 hétig, de csak kézfogás volt, még csók sem.
Ez számít?
5/9 anonim válasza:
Én már óvodában tudtam, hogy ki lesz a feleségem, le is volt zsírozva a dolog, meg volt dumálva a csajszival, hogy ha nagyok leszünk összeházasodunk. Sajnos az élet kegyetlen volt, elsodort minket egymástól :( :D
6/9 anonim válasza:
Ez esetben én is különc vagyok. :) 17 éves lány vagyok, és még nem volt barátom. Nem azért mert nem lehetett volna, vagy mert várom a szőke herceget, csak még nem találtam olyat aki hozzám illett volna. Pont azért, mert különc vagyok.
7/9 anonim válasza:
Már 5 éve is döbbenten néztem, hogy hogy elkorcsosult a fiatal generáció... Most már be se mennék az iskolába, mert szívrohamot kapnék.
8/9 anonim válasza:
Na mesélj, te mitől vagy különc?
9/9 anonim válasza:
Ilyenek vagyunk. Gangstának születni kell. Én is kint rayolok az utcán egész nap a tesvírekkel meg 500 csajom van percenként.
Hülyeséget félretéve:
Járd a saját utadat és ne akarj másoknak megfelelni. Mindennek eljön az ideje. A szerelemnek is. Te pedig tudni fogod azt a bizonyos időpontot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!