Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mondhatjuk vajon, hogy a...

Mondhatjuk vajon, hogy a mostani 16 év alatti generáció teljesen menthetetlen?

Figyelt kérdés

Gondolom senkinek sem új, mik mennek az interneten vagy ezáltal. Bálványoznak olyan embereket, akik tulajdonképpen ugyanolyan emberek, mint ők, ezzel magukat lealacsonyítják.

Emellett meg aki ez ellen szólal fel, az a rossz...nem nagyon vagyok tisztában más országokban is ilyen látványos-e ez a dolog, vagy csak itt, vagy esetleg ez a magyarok nagyrészéről vetül vissza, mint birka nemzet...

Sokszor elgondolkozok azon, vajon meddig tud ez még elmenni, esetleg megmarad ez egy ponton. Nehezen bírnám magamról elképzelni, hogy megtehetném, de néha úgy vagyok vele, hogy talán az a bölcs, aki egy full átlagos személyiséggel elkezd feltünősködni, míg végül eljut arra a szintre, hogy "rajonganak" érte vakon...mi mindent meg lehetne tenni azokkal a nyomorult tinikkel...szinte biztos vagyok benne, hogyha kérnék mindenkitől 100 Ft-ot, ami nem nagy összeg, jó nagy részük el is küldené már csak a poén kedvéért...én meg tök jól járnék. Már ezért megérné...viszont én nem vagyok ez a fajta...

2014. jún. 24. 22:30
 1/10 anonim válasza:
100%

Vannak ennyi idosen is normalis fiatalok csak a hulye mindig hangosabb es jobban feltunik. Regen is voltak idiotak csak nem volt ennyire mindenkinek az arcaban mert nem volt tele vele az internet.

Masreszt meg, fiatalon mindenki hulye egy kicsit, biztos vagyok benne hogy sokan kifogjak noni, aki meg nem annak ugysem lesz magas elete remelhetoleg. Es ezek a fiatalok pont ezt lovagoljak meg, hogy 'relatable' dolgokat csinalnak, annyira atlagosak hogy tobb ezer gyerek nezi meg es aztmondja hogy 'tenyleg ezt enis igy gondolom milyen meno es vicces!' mikozben a legtobb emberben minden ember igy gondolja csak eddig meg senki nem irta igy le/mondta stb.

Amerika ebbol a helyzetben sokkal rosszabb helyzetben van szerintem, peldaul mennyien istenitik meg mindig justin biebert mikor ezerszer bebizonyitotta mar hogy mennyire nem erdemli meg.

2014. jún. 24. 22:38
 2/10 anonim ***** válasza:
55%

Én azt nem csípem a mostani fiatalabb generációban(és ezt 18 évesként mondom),hogy egymás után is mennek,mint a birkák,meg követnek olyan embereket az interneten,akik internetre sem valók,és a felnőtt,érett emberek csak röhögnek rajtuk.

Ott van például az egyik videós(és itt most a rajongók lefognak pontozni):

1.A videóiban(mindegyikben szinte) alkoholt iszik(sört,pálinkát),

2.A videóiban néha több szál cigit is elszív.

3.A káros szenvedélyeire büszke.

4.Azt mondja,hogy nem létezik a rák.Akkor vajon milyen betegség öli meg az embereket?Nem mindegy,hogy hogy hívunk egy betegséget?

5.Szcientológus könyv volt az egyik videójában.(Fogalmam sincs a videó címéről.)A szcientológusokat meg a normális emberek messziről kerülik,csak a mai fiatalok nem néznek utána a dolgoknak.Na,én ekkor lettem tiszta ideg,mikor ezt megláttam!

6.Nem tud normális tartalmakat készíteni,amiben ne mutogatná,hogy mekkora hülyeségeket lehet még csinálni.

7.Rengeteget,túl sokat káromkodik!

8.Úgy szidja a "mai fiatalságot",hogy ő maga is olyan:cigizik,alkoholizál,trágárul beszél,annak ellenére,hogy van egy viszonylag normális élettársa,meg ott van az élettársának a kis gyereke.

Nekem személy szerint szégyen lenne,ha ilyen élettársa lenne anyámnak!

2014. jún. 24. 22:51
 3/10 anonim válasza:
57%
Az a legnagyobb baj hogy nincsenek megnevelve,szülök nem foglalkoznak velük eleget.Hallgatják ezeket a ,,kulturzenéket" (RTM-es gyülöletkeltö számok) ami még rátesz egy lapáttal a fegyelem hiányos,nevetlen,trágár beszédü ... Nem egyszer akadtam ki hogy hogy beszélnek a 8-15 évesek.Aztán még 16-18 éveseket szidják hogy milyenek,hát k.rvára nem.Menthetetlenek, ezt kell hogy mondjam. 16/f
2014. jún. 24. 22:52
 4/10 anonim ***** válasza:
69%

Én ilyen erős kijelentést, mint menthetetlen nem használnék kedves kérdező. Minden korosztálynak megvannak a maga bunkói, a mostani legfiatalabb majdnem felnőtt generáció annyiban más, hogy totál el vannak veszve a nagyvilágban, és nem látják maguk körül a korlátokat. Azokat a korlátokat, amik gátolják egyrészt az embert a mozgásban, másrészt megakadályozzák, hogy a szakadékba ess.

Meg kell nekik mutatni a határokat, és tiszteletre kell tanítani őket. Ha a szülő, meg a közoktatás nem volt erre képes, akkor majd megteszi a munka világa.

Nem tudom, kinek van kutyája-macskája, ti hogyan tanítottátok szobatisztaságra őket? Én úgy, hogy belenyomtam a szarba az orrukat, majd beleraktam őket az alomba. Előbb utóbb megtanulták, hogy nem kakálunk a szőnyegre. Ha ezek a kis taknyosok is elég pofont kapnak az élettől ők is meg fogják tanulni a korlátok tiszteletét. A fő problémát én abban látom, hogy sok szülő fényesre nyalja a gyereke fenekét és eltartja a totál életképtelen, egyébként bunkó és link senkiháziakat is akár 30 éves korukig is. Későn jönnek a korlátok. Amikor a macska már nehezen tanul...

2014. jún. 25. 00:00
 5/10 A kérdező kommentje:
nos igen, akármennyire is bunkóság, szeretettel azt kívánom ezeknek, hogy egy 5 év múlva tapasztalják meg azt is, hogy milyen az, amikor az élet kirúgja alóluk a mankót, és egyedül kéne helyt állni. igen, ha már így rátértünk RTM-re, az is rettenetesen irónikus...bustának olyan konkrét számai vannak, amikben pont azokat az embereket alázza, mocskolja, akik többségben hallgatják, és ilyenkor gondolkozok el, hogy ezek tényleg ennyire nem fogják ezt fel, vagy inkább annyi önkritikájuk sincs, hogy magukat belesorolnák azok közé, akikről a szám szól...:D de ő is például nagyon jól felépítette a hülyeség birodalmát...ahogy nézem, már épül az RTM shop...és a sok birka meg majd megy az RTM-es pulcsiért, anyu pénzéből, közbe meg pont le vannak nézve :D ilyenkor már tényleg az a kis remény is elveszik, ami még talán megvolt ahhoz, hogy ez a rész kinőhető. abban mondjuk igazad van, hogy ki fogják nőni, max kihat a felnőttkorukra is, és egy lúzerek lesznek, akiket könnyű megvezetni.
2014. jún. 25. 00:14
 6/10 anonim ***** válasza:

Halvány gőzöm nincs ki vagy mi az az RTM, de menthetetlennek nem nevezném egyik generációt sem.

Valszeg azért, mert emlékszem a saját hasonló "koromban" milyen volt ez a generáció (és én).

Celebek nem voltak, mai értelemben véve, és az irritáló hülyeségeink nem tűntek fel és nem maradtak fönn, Internet híján ugye.

Csordaszellem? Volt. Züllés, túl korai kipróbálása dolgoknak? Volt. Fostalicska zenei ízlés? Volt (hála az égnek én kimaradtam a nyálas fiúbandák kedveléséből). Teljesen abszurd hülyeségek hót menőnek és lazának tartása, amit később senki se értett? Volt. Jóformán hetente-havonta totál megváltozó spanyolviasznak érzett életszemlélet, szubkultúra, ízlésvilág, öltözködés? Volt. Kiközösítés, ellenségkép-keresés, szekálás? Volt. Random sztárok iránti már-már szerelmes szintű rajongás? Volt.

Mobil meg internet nem volt.

Hozzáteszem - hála az égnek.

2014. jún. 25. 01:31
 7/10 anonim ***** válasza:
Nem mondhatjuk, mert miért lenne az? Attól hogy te kollektíven kijelented, még ugyanúgy van sokféle fiatal, és mindig is voltak. Lesznek akik semmire nem viszik, meg lesznek akik igen, ez így volt így lesz.
2014. jún. 25. 09:21
 8/10 anonim ***** válasza:
És te hány éves vagy kedves, 17?
2014. jún. 26. 02:44
 9/10 A kérdező kommentje:
22...csak abból a komolytalanabb fajtából, és engem valamilyen szinten elszomorít, hogy már lassan úgy kéne magam éreznem, mint egy 40-50 éves felnőtt, aki 18nak érzi magát, mert nem veszi be a gyomrom ezt a fajta dolgot.
2014. jún. 26. 17:43
 10/10 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok meleg, se páva. Nem is cigizek, nem iszok alkoholt. Nem káromkodok, nem nagyon szidok senkit. Van laptopom, de nem a menőzés miatt. Szeretem Mr Bustát, mert egyszerűen jó zenéi vannak. Ahol én lakok ott nem is nagyon vannak ilyenek, csak 1-2. 14/F
2014. júl. 19. 00:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!