Mi lesz a mai fiatal generációval?
Figyelt kérdés
Kiheverik ezt a tükörben fényképezkedős-pózolós, trendi divatőrületet egyszer?
Emlékszem, amikor még én voltam 5-ikes, és együtt voltunk kint a 8-adikosokkal, rajtuk nem volt térdig érő csizma, és nem divatosan mentek iskolába. Rendes, egyszerű ruhában voltak, és nem színészkedtek, mint a manőkenek. Akkor még nem is volt okostelefon.
2014. ápr. 3. 19:07
1/12 anonim válasza:
Soha nem fogják amíg ilyen technológia lesz.
2/12 A kérdező kommentje:
Meg: -Jajj, de csinos vagy. -Köszönöm.
A média is tehet róla, mert ők meg mutogatják a fenék fotózást, bikini alá fotózást, mint új trendet. Ez az új trend.
2014. ápr. 3. 19:20
3/12 anonim válasza:
Eddig is voltak hülyék, így legalább könnyebb őket kiszűrni.
4/12 anonim válasza:
Majd ha lesz új divatőrület, megunják és átállnak arra. Mindig, mindegyik generáció meg van győződve róla, hogy a nála idősebbek begyepesedettek, a fiatalabbak meg degeneráltak és nem lesz belőlük semmi. Azt' utána valahogy mégis ember lesz a fiatalabb generációkból is.
6/12 anonim válasza:
A seggfotózós gyökerek meg a még fiatalabbakat szidják. Így megy ez.
8/12 anonim válasza:
Elég aggasztó, örülök, hogy a kamaszkort már megúsztam ezek nélkül. A tükör mögött önbizalom hiányos, sok-sok veszélynek kitett gyerekeket látok.
9/12 anonim válasza:
Vicces, hogy mindig ezzel jönnek. A mai fiatal generációt mégis ki nevelte?
10/12 A kérdező kommentje:
Mindenkit a média nevel! Mert az emberek a médiából értesülnek mindenről, tehát úgy tudják őket vezetni, ahogy ők akarják.
2014. ápr. 4. 21:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!