Ez lesz a mostani női generáció. Akkor a férfiakból milyen kinézetű generáció lesz?
Figyelt kérdés
A vörös hajú a mostani pláza cicamaca generáció, (éjjel-nappal Budapest, való világ). A másik nő a képen meg a szomszédok sorozatból való anno, híven tükrözve azt a kort.
Izmos férfiak lesznek mindenütt? Mivel azok mennek a tv-kben.
2014. jún. 25. 12:49
1/12 A kérdező kommentje:
A mai fiatalság meg főleg úgy fog kinézni, mint a képen a vörös hajú nő.
2014. jún. 25. 12:50
2/12 anonim válasza:
hát én nem leszek izmos, hiába gyúrok :S
3/12 A kérdező kommentje:
Az egyik egy fagyott valami, abból csak a divat árad, a másik az ki van nyílva (szőke).
2014. jún. 25. 12:58
4/12 anonim válasza:
Én már várom a napot,amikor ezek a mai 14-18éves páwák felnőttek lesznek,családapák?,szerintem 3 generáció és kihalunk :D
5/12 anonim válasza:
Mi is megkaptuk anno a "nagy öregektől", hogy bezzeg régen, meg a mai fiatalok, jaj. Aztán mégis normális emberkékké cseperedtünk. Kicsit már unom ezeket a gyűlölködő, általánosító kérdéseket, bár nem vagyok már fiatal.
6/12 anonim válasza:
Igen, abból az időkből valahogy több nő tetszett, mint mostanság.
Ma már bénaság gyengének mutatkozni, mindenki annyira kemény akar lenni, mint a beton. Legyen az, férfi, vagy nő.
Kiírtják magukból a régi emberi érzéseket inkább, hogy ezt elérjék.
Aztán meg csodálkoznak, hogy 50 éves korukban volt egy agyvérzésük, széthullott család, elveszített barátok, sok keserűség.
De biztos megéri.....nekik.
7/12 anonim válasza:
#4 XDDDD Körülbelül én is így vagyok vele. :D A sok Justin Bieber, mint dolgos családapa......
8/12 anonim válasza:
hát nem tudom, ez a Szomszédokból való kép kb. 25 éves... lehet, akkor vörös volt a divat, de szerintem a szőke még mindig tartja magát a fiataloknál... amúgy, meg az emberek többsége nem divatból festeti a haját vörösre vagy szőkére, hanem olyan színt választ, ami illik hozzá és jól áll neki!
9/12 anonim válasza:
Annyira buták és egyformák az emberek. Tök mindegy melyik korba születtek. Anno a beat-nemzedéket, a punkokat, a hippiket, a rockereket szidták az "öregek". Ugyanígy világvégét és kihalást jósoltak. És mégis megvan még az emberiség. Divathullámok vannak és lesznek. És ez az előző generációt mindig mélységesen meg fogja botránkoztatni.
10/12 anonim válasza:
#4-es vagyok,a punk és hippi kultúra nem összekeverendő ezzel a globális elbuzulással,ennek télleg nem lesz jó vége,mondjuk attól függ,milyen szemszögből nézzük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!