Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért tiltakozik egyre több...

Miért tiltakozik egyre több srác kézzel-lábbal az ellen, hogy kezdeményezzen?

Figyelt kérdés
Vagy olyan indokkal, hogy "hát mert nem csak a fiúknak lehet", vagy valami olyannal, hogy "hát minek, úgyis minden lány bunkó és elküld". A lényeg, hogy egyre kevesebben hajlandóak legalább megszólítani egy lányt, nemhogy még utána udvaroljanak is...
2014. okt. 24. 00:41
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
52%
#13-14: Jól van, nagyképű, orrfennhordó kislányom, leülhetsz, egyes! A hozzád hasonló elszállt agyú, beképzelt, lenéző stílusú p#csák miatt kerülünk titeket, ha esetleg még nem állt volna össze a kép. De nyugodtan erősítsd csak a nőkről alkotott elméleteinket. Mellesleg inkább magányban, tök egyedül döglök meg, mint akármelyikőtöket hülyítsem, szédítsem, szopassam. Megköszönhetné az összes nőtársad a kegyességemet.
2014. okt. 24. 02:45
 22/34 anonim ***** válasza:
46%
Csak gratulálni tudok 13-as... Nem lehet hogy véletlenül az előbb említett nőfajtából vagy akik elküldenek mindenkit a p*csába és fáj az igazság? A helyedben mélyre elásnám magam
2014. okt. 24. 02:49
 23/34 anonim válasza:
9%

a 20pluszosoknál nem tudom, hogy működik az ismerkedés. az én korosztályombeli csajokat nem lehet meghódítani mert idősebb pasik kellenek nekik. fiatalabb csajokra meg nem bukok. ha 6-7 évvel idősebb lennék akármelyik 18 év körüli csajt megkaphatnám. Nem egyszer hallottam lányokat pasikról mesélni amiben a legfontosabb kulcsszó: de ő 25 vagy 26 huszon xéves. Idézek egy válaszolótól: "minél frisebb, minél butább a pin@ annál jobb".

Kedves kérdező! Tehát a válaszom a kérdésedre: mert csak a nálam idősebb faszik jöhetnek szóba nálatok.

2014. okt. 24. 06:33
 24/34 anonim ***** válasza:
37%

#13 a vàlaszod rohadtul nem hasznos, de igaz, és bár leszarom a pontozást tőlem kaptál egy pluszt.

Javíts ki ha tévednék, de ide a rozsdás bökőt hogy fiú vagy. Szóval?

2014. okt. 24. 09:01
 25/34 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos bennem sincsen bátorság. Csak tudnám, hogy manapság a lányok, nők jelentős része ugyan mitől hordja fenn ennyire az orrát? Mire fel ez a fene nagy beképzeltségük?

A 16-osnak írom a következőt: te mit értesz az alatt, hogy "belülről kifelé megismerni valakit"? Hiszen kezdetben mindenki ismeretlen a másiknak, egymásnak, nem? Ha valaki bátran odamenne, és nyíltan kifejtené, hogy szeretne megismerni mondjuk téged, akkor abban neked mi lenne a rossz?

2014. okt. 24. 09:37
 26/34 anonim ***** válasza:

Én nem tiltakozom, csak szimplán nem csinálom. Nem vagyok olyan génekkel megáldva, hogy érdemes legyen próbálkoznom. Az egész éltem egy megaláztatást, ha nem kezdeményezek azzal legalább egy jópár cs**szegetést megúszhatok.

25F

2014. okt. 24. 14:06
 27/34 anonim ***** válasza:
100%
#25 Ő még hisz az internetes párkeresésben meg a vakrandikban. :)
2014. okt. 24. 14:08
 28/34 anonim ***** válasza:
0%
Nem hiszek sem az internetes párkeresésben, sem a vakrandiban. Nem is próbáltam egyiket sem, sose. A belülről kifele alatt pedig azt értettem, hogy pl. én nem bírom, ha egy srác odajön hozzám csak úgy beszélgetni, ha soha nem láttuk egymást, csupán azért mert külsőre szimpatikus vagyok neki, vagy rosszabb esetben vonzó. Az ideális az lenne, ha mondjuk közös ismerősökön keresztül ismerkedünk meg és kezdünk beszélni vagy sulis, munkahelyi csoportokban, körökben kezdünk el alap szinten ismerkedni, és ha már kialakult egy első benyomás a jelleméről, viselkedéséről, személyiségéről, akkor kezdhet el jelelt adni. Aztán nekem vagy tetszik, vagy nem, de ha elég sokat próbálkozik türelemmel, akkor előbb utóbb egy béka is válhat királyfivá számomra. Ami még döntő lenne, az az, hogy ami után elkezdem viszonozni az érzelmeit, az udvarlás idejétől függetlenül ne rontson rám egyből csókkal vagy szexxel, mert ahhoz is a fokozatosság és lassu kis léptek vezetnek a megérdemelt jutalomhoz. Ha valaki erre képes lesz, és előbukkan az életemben, biztosítom róla ismeretlenül is, hogy fantasztikusan mély szeretetben fog részesülni tőlem, és akár spirituálisan összekapcsoló szeretkezésekben is.
2014. okt. 24. 17:02
 29/34 anonim ***** válasza:
#28 a kettő tökugyanaz.
2014. okt. 24. 17:34
 30/34 LeftBehind ***** válasza:
100%

28. Hűha, ez a srác vonzónak tart....förtelem!

"lassu kis léptek vezetnek a megérdemelt jutalomhoz" - Vegyél inkább egy kutyát, az való neked. Magyarázd már el nekem, hogy mégis milyen alapon képzeled magad ennyivel feljebbvalónak a férfiaknál? Minden legyen a kis királylány kedve szerint, a szolga meg majd kapja a jutalomfalatkákat...

2014. okt. 24. 17:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!