Miért tiltakozik egyre több srác kézzel-lábbal az ellen, hogy kezdeményezzen?
Ha rá lenne írva a lányokra,hogy kik a kivételek,akkor nyilván tudnánk,hogy ők azok akiknél lehet esélyünk egyáltalán.DE mivel nincsen senkire sem ráírva,ráadásul csak rossz tapasztalatom van nekem is,még teljesen átlag lányoktól is,akik egyáltalán nem nagy számok,visszautasítást,megalázást kaptam,így még jó,hogy nem merek kezdeményezni.Önbizalmam ezáltal mínuszos lett,igazából ha lenne kiért harcolni,udvarolni,akkor szívesen tenném.De mivel még egy lánynak sem kellettem soha,egy sem adott esélyt legalább arra,hogy megismerjen,így hát elég nehézkes a dolog. :)
23/F
hát fiúk... akik csak úgy leszólítják a nekik külsőre tetsző lányokat.... megtanulhatnátok, hogy a lányok agya másképp működik, ugyanis elég természetes, hogy egy idegennek a megszólítására pozitívan reagáljanak.
Pl. ha egy idegen valaki, akit még sosem láttam, vagy sosem beszéltem vele csak úgy leszólít egy kocsmában vagy az utcán, akkor nem fogok reagálni. Mert nem szeretem a direkt ismerkedős dumákat, hanem belülről kifele akarom megismerni azt a fiút akinek a párja leszek. Normális módon ez van minden lányban. Annyiban értelek meg benneteket, hogy manapság a legtöbb nő bevette a feminizmus dumáit, és azt hiszik, körülöttük forog a világ.
1. "elég természetes, hogy egy idegennek a megszólítására pozitívan reagáljanak"
2. "ha egy idegen valaki, akit még sosem láttam, vagy sosem beszéltem vele csak úgy leszólít egy kocsmában vagy az utcán, akkor nem fogok reagálni"
Mondjátok, hogy nem én vagyok az egyetlen akinek ez a kettő üti egymást!
Azért nem udvarlunk, mert manapság nem lehet udvarolni a lányoknak. Ennyi. Vagy odavannak érted, mert bejössz nekik és pont az ideálja vagy, mert épp olyan vagy, mint amire csorgatná a nyálát ha meglátná egy fotón, vagy átnéz rajtad. Nincs átmenet. Nem lehet egy átlagos lányt "meghódítani". Ha "nem vagy az esete" (=az ideálja), akkor esélytelen.
Ennyi. Én totál képtelenségnek tartom, hogy a korosztályomban keresgéljek. Nevetséges még a gondolat is. Hatalmas elvárások vannak a lányok részéről, de közben Ők maguk általában nem sok mindent tudnak felmutatni. És még csak nőgyűlölő sem vagyok. Egyszerűen ezt látni. Érdekes módon az idősebb nőknél nem érzem ezt. Szóval inkább rájuk hajtok. :P
Mondjuk én annyira nem töröm magam, nem ismerkedek magamtól lányokkal soha és nem is teperek. Tök fölösleges, de igazán! Egyébként akár tetszik, akár nem, ez a feminizmus meg az emancipáció egyenes ági következménye. Egyétek meg, amit főztetek.
23/F
Sok nekünk fiúknak a negatív élmény!
(vagyis nekem idáig a legtöbb az volt) csak sajnos netes kapcsolatom volt... de ott is meg csaltak szóval ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!