Honnét ez a hülyeség? Ennyire kényelmes sok nő/lány?
Szóval egy kérdésben láttam válaszként arra a kérdésre, hogy egy lány hogyan keltse fel egy fiú figyelmét, ezt a választ:
"Semmit. Egy férfi ha számára jelentőséggel bírsz, lép feléd, ráadásul úgy, hogy semmit nem teszel. Egy csomó vakvágánytól szabadulsz meg, ha nem lépsz a nyomulós elvtársnők közé."
Mégis ki találta ki ezt az eget rengető baromságot? Mert több nőtől is tapasztaltam már ilyen lusta, büszke hozzáállást és a mai napig sem értem. Talán megalázó odamenni ahhoz, aki tetszik? És ha azért nem figyelt fel rád, mert nem azzal a szándékkal van XZ YX időpontban, hogy csajozzon? Tényleg ezer oka lehet, hogy egy fiú/férfi nem lép. Lehet önbizalom hiányos is éppen, vagy magabiztos de esetleg a nő tök közömbösen viselkedik vagy ilyesmik. Tényleg sok no/lány van, aki ilyen hülyén gondolkodik?
Ha pedig a nő/lány nem lép ezen elven gondolkodva, majd évek múlva agyalhat rajta, hogy "mi lett volna, ha". Aki így gondolja fene nagy lustaságában/büszkeségében/gyávaságában, nem értem miért hülyíti ezzel a kérdezőt is, de tényleg...
Nyilván nők/lányok válasza érdekel elsősorban.
Én tudom magamról, hogy ha egyszer annyiban hagytam volna egy nőt gyávaságból, örökre bántam volna, ha meg sem próbálom. Ugyan nem lett belőle semmi, de tovább tudtam lépni és nem motoszkált bennem a gondolat később. Most ha én így éreztem és éreztem volna, egy lány is érezheti ugyan ezt. Ennyire nem tudnak egyesek előre látni?
Igazából csak elgondolkodtatott a dolog. Én többnyire léptem mindig, ha olyan volt, de nem értek egyet azzal, hogy ez nemi szerepem lenne.
(jómagam amúgy azt az álláspontot erősítem, hogy NEM a férfi és NEM a nő dolga kezdeményezés mint nemi szerep, hanem azé, aki akar valamit a másiktól, mert ez így fair)
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!