Van itt olyan lány aki hord bőr ruhát? Mi a véleményetek róla? Kényelmes?
Figyelt kérdés
Gondolok én itt pl: cicanadrág,nadrág,dzseki stb...
:)
2014. jún. 11. 14:04
1/7 anonim válasza:
Kandúr vagyok és nekem bőrkabátom van. Melegebb időben lerohad rólam, hidegebb időben megfagyok benne. Ráadásul nehéz is. De ettől függetlenül szeretem.
2/7 anonim válasza:
Én hordok bőrdzsekit, bőrujjú kabátot, bőrbetétes nadrágot (az oldalán, térdénél, vagy valahol valmilyen alakzatban bőr van). Imádom, vagány, jól megy a stílusomhoz, szerintem kényelmes is.
21l
4/7 anonim válasza:
Csak bőrkabátot, hosszú, sötétbarna, de nem túl sűrűn, féltem. Rendszeres utazáshoz nem való. Viszont most rohadt meleg van és nem előnyös.
23l
5/7 anonim válasza:
Bőrnadrágot, bőr leggings-t (cicanadrág) és bőrdzsekit hordok, de nyilván nem nyáron :)
6/7 anonim válasza:
"hidegebb időben megfagyok benne"
Én most télen még decemberben vettem egy bőrdzsekit mert nagyon megtetszett. Bélés az alig van benne, de furcsa módon nem fáztam télen. Nem adja azt a meleg érzetet mint egy téli pufi kabát, de nem is fagytam meg, pedig csak 1 pulóvert meg egy pólót hordtam alatta.
7/7 A kérdező kommentje:
6. kommentelő. Minden tisztelet a tiéd! Nekem van bőr kabátom/bélelt/ de én egy vastag pulcsival alatta....nos szétfagytam télen. :S Vagy a kabát miatt vagy mert azért mert ott dekkoltam a Keletiben a vonatra várva :D
2014. jún. 11. 20:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!