Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Honnét ez a hülyeség? Ennyire...

Honnét ez a hülyeség? Ennyire kényelmes sok nő/lány?

Figyelt kérdés

Szóval egy kérdésben láttam válaszként arra a kérdésre, hogy egy lány hogyan keltse fel egy fiú figyelmét, ezt a választ:

"Semmit. Egy férfi ha számára jelentőséggel bírsz, lép feléd, ráadásul úgy, hogy semmit nem teszel. Egy csomó vakvágánytól szabadulsz meg, ha nem lépsz a nyomulós elvtársnők közé."

Mégis ki találta ki ezt az eget rengető baromságot? Mert több nőtől is tapasztaltam már ilyen lusta, büszke hozzáállást és a mai napig sem értem. Talán megalázó odamenni ahhoz, aki tetszik? És ha azért nem figyelt fel rád, mert nem azzal a szándékkal van XZ YX időpontban, hogy csajozzon? Tényleg ezer oka lehet, hogy egy fiú/férfi nem lép. Lehet önbizalom hiányos is éppen, vagy magabiztos de esetleg a nő tök közömbösen viselkedik vagy ilyesmik. Tényleg sok no/lány van, aki ilyen hülyén gondolkodik?

Ha pedig a nő/lány nem lép ezen elven gondolkodva, majd évek múlva agyalhat rajta, hogy "mi lett volna, ha". Aki így gondolja fene nagy lustaságában/büszkeségében/gyávaságában, nem értem miért hülyíti ezzel a kérdezőt is, de tényleg...

Nyilván nők/lányok válasza érdekel elsősorban.

Én tudom magamról, hogy ha egyszer annyiban hagytam volna egy nőt gyávaságból, örökre bántam volna, ha meg sem próbálom. Ugyan nem lett belőle semmi, de tovább tudtam lépni és nem motoszkált bennem a gondolat később. Most ha én így éreztem és éreztem volna, egy lány is érezheti ugyan ezt. Ennyire nem tudnak egyesek előre látni?

Igazából csak elgondolkodtatott a dolog. Én többnyire léptem mindig, ha olyan volt, de nem értek egyet azzal, hogy ez nemi szerepem lenne.

(jómagam amúgy azt az álláspontot erősítem, hogy NEM a férfi és NEM a nő dolga kezdeményezés mint nemi szerep, hanem azé, aki akar valamit a másiktól, mert ez így fair)

23/F

2014. okt. 23. 19:31
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Mindig azt mondom: Jobb kint mint bent
2014. okt. 23. 19:34
 2/14 fahéjas Alien ***** válasza:
59%

Ez egy társadalmi berögződés a konzervatív világ elemeinek gyöngyszeme... ha belegondolsz így is sokat változott az ismerkedési szokások témaköre, gondolj csak bele mi volt 100 éve...

Nyilván van, aki túl büszke kezdeményezni, van aki tart a visszautasítástól és van akinek nem okoz problémát. Lehet felállítani bizonyos tendenciákat, de azért nem gondolom, hogy szélsőségekbe kéne torkolni...

Röviden ennyi és nem értem miért vagy felháborodva, keresd olyanok társaságát, akik gondolkodásban közelebb állnak hozzád és nyitottak rád, probléma megoldva.

ennyi erővel megkérdezhetném a kérdésed alapján, hogy : Honnan ez a hülyeség? Ennyire primitív sok férfi/fiú, hogy egy vélemény alapján nem bír racionálisan ítélni?

2014. okt. 23. 19:38
 3/14 A kérdező kommentje:
Csak nem értem a gondolkodásukat annyira. Amúgy nem felháborodva vagyok, inkább csak... ledöbbenve.
2014. okt. 23. 19:43
 4/14 anonim ***** válasza:
0%
Azért szerintem sem annyira jó, ha a nő "nyomul". Persze, ha szimpatikus az illető, mindenképp küldözgessen jeleket, aztán a pasi lépjen, de persze ez nem szent írás... Abba nem gondoltál bele 1ébként, hogy a nők is félhetnek a kudarctól? Sok lusta férfi is van már, akiknél nehéz rájönni, hogy kellek-e neki, érdemes-e vele "küszködni". Lehet régi vágású vagyok, de nekem az nem elég férfi, akit nekem kell felszedni, és nem igazi nő, aki rámászik a pasikra. Igazából helyzetfüggő is... :)
2014. okt. 23. 19:52
 5/14 A kérdező kommentje:
Én viszont úgy gondolom, hogy ha próbálkoznék valakinél és megtudnám, hogy érdekeltem, de nem lépett, mert "a férfi dolga", ott annyiban is hagynám. Mert ha érdekeltem és nem lépett, akkor nem érdekli a dolog.
2014. okt. 23. 19:58
 6/14 anonim ***** válasza:

Sok nőnek nem kell olyan pasi, aki nem mer hozzájuk szólni, vagy csak ímmel-ámmal "udvarol", mert éppen nincs jobb. Ezen mit nem lehet megérteni?

"És ha azért nem figyelt fel rád, mert nem azzal a szándékkal van XZ YX időpontban, hogy csajozzon?" -ebben az esetben miért baj, ha a lány nem kezdeményez?XD

2014. okt. 23. 19:59
 7/14 anonim ***** válasza:
50%

Ennél még sokkal jobban elkényeztetett lányok/nők is vannak,akik tényleg még az ujjukat se mozdítanák meg,de elvárják hogy legyen körülöttük lebzselő pasisereg.

De a nők többsége amúgy is ilyen "f*s" felfogású,hogy jajj az nem is férfi meg blablabla...

Azonban mint írták is,sokan közöttük is pontosan ugyanúgy félnek,mint a fiúk/férfiak,csak az a különbség sajnos,hogy a mai világban a nők megtehetik ezt,a férfiak meg le vannak szólva érte,ha félnek ettől.

Igazi ostoba felfogás,de hát mit várunk a mai felszínes világtól komolyan...

2014. okt. 23. 20:02
 8/14 anonim ***** válasza:

"ha próbálkoznék valakinél és megtudnám, hogy érdekeltem, de nem lépett" ezt a mondatodat gondold végig. Ha valakinél próbálkozol, akkor te lépsz, ergo nem neki kell az 1. lépést megtenni. Akkor hogy is van ez? Kicsit ki akarsz bújni ezalól én így látom. De semmi baj, van elég rámenős nő számodra.

Amúgy velem is megesett, hogy hülyén reagáltam, gyerekesen viselkedtem egy sráccal, mert észrevettem ugyan, hogy kapok 1-2 jelet tőle, de 1általán nem erősített meg abban, hogy igazán érdekelném. Főleg, hogy sosem voltunk kettesben és én nem akartam beégni az ismerőseim előtt azzal, hogy feltűnően kedves vagyok, érdeklődőbb, ő meg a kisujját nem mozdítja. Szóval nem könnyű ismerkedni, beismerem, de sok apró dolgon múlik az egész.(4-es)

2014. okt. 23. 20:13
 9/14 A kérdező kommentje:

Nem értelmetlen amit írtam, te gondold át:

Próbálkozok és beszélgetés közben kiderült, hogy én ugyan tetszettem korábban is neki, de nem lépett, mondjuk elvből. Érted már? Itt ez nekem hatalmas nagy rossz pont lenne.

2014. okt. 23. 20:21
 10/14 anonim ***** válasza:
Ha szembetűnően próbálkoztál akkor csak viszonozta volna, ha te is tetszettél neki. Lehet nem egyértelmű jeleket adtál. Tőle kellett volna megkérdezned, amikor ez kiderült. Rossz pont ide vagy oda, ha érdekel még -márpedig érdekel, mert foglalkoztat a miértje- adj még egy esélyt a dolognak, ha nincs képbe senki nála. Szerintem. Ne makacskodj :) Hajrá!
2014. okt. 23. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!