Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Az ciki szerintetek, ha...

Az ciki szerintetek, ha társkeresőn csináltam egy ál profilt egy szép lányról és leveleztem magammal, hogy barátaim elhiggyék kellek a lányoknak?

Figyelt kérdés
vagy esetleg sokan mások is ezt csinálják, mert gondolom a szép lányok senkinek nem írnak vissza...

2014. okt. 23. 16:48
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
kérdező ez ismerős, rám is csak ilyen két ronda csaj tapad most :D persze amelyik legalább egy tűrhető szinet megütne nem jönne el
2014. okt. 23. 17:15
 12/24 anonim ***** válasza:

Nem ciki.

Ahol chatelek, ott nekem is van kamu profilom.

A barik úgyis ismiznek, akik meg nem, azok úgysem számitanak.

Teljesen mindegy szerintem, hogy valaki Pistike, vagy Piroska nickről ir, mert ha nem akar ismizni, akkor úgyis jelentéktelen ki mit hisz.

Ráadásul kevésbé népszerű profilon kevesebb a privi, nyugisabb minden -szóval, jobb! ^^

2014. okt. 23. 17:26
 13/24 anonim ***** válasza:

Az, meg hogy önönn magaddal leveleztél, az szerintem kissé debil és értelmetlen dolog.

De ha ettől jobban érezted magad, akkor senki nem itélhet el érte, mert másnak nem ártottál, csak magad csaptad be. :$

2014. okt. 23. 17:30
 14/24 anonim ***** válasza:
Vigyázz, nehogy átlássanak a szitán!
2014. okt. 23. 19:46
 15/24 A kérdező kommentje:
ügyes leszek nem fognak :)
2014. okt. 23. 20:40
 16/24 anonim ***** válasza:
Randira mikor hívod magadat? És ha nem akar lefeküdni veled, akkor otthagyod?
2014. okt. 23. 21:19
 17/24 A kérdező kommentje:
pontosan miquel okos vagy, leülhetsz egyes
2014. okt. 24. 00:08
 18/24 anonim válasza:
Nem értem honnan jön a lekezelő stílusod. Egyértelműen ciki, szánalmas dolgokat művelsz, és neked áll feljebb mikor ezt leírják?
2014. okt. 24. 11:46
 19/24 anonim ***** válasza:
Tanító bácsi, én készültem!
2014. okt. 24. 13:04
 20/24 anonim ***** válasza:

Te most komolyan azt hitted h erre azt fogják írni az emberek h dehogy ciki, mindenki ezt csinálja? Neked komoly bajok vannak az agyaddal pl az h nincs.

Én sem vagyok hú de király de azért ekkora senki nem vagyok. c:

2014. okt. 24. 13:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!