Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mennyire jellemző az a nőkre,...

Mennyire jellemző az a nőkre, hogy sírnak hogy nincs egy normális pasi sem, közben meg nagyon sok udvarlójuk van de ez sem jó, az sem jó valamiért?

Figyelt kérdés
2014. okt. 23. 14:14
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
74%
100%-ig.
2014. okt. 23. 14:19
 2/12 anonim ***** válasza:
73%

Szerintem nagyon. Mert van a pasi és vannak az egyéb hímnemű élőlények. Saját tapasztalatból tudom, mivel volt olyan csaj, akinek nem esett jól, hogy mindenki csak megfektetni akarta, mikor pedig én merészeltem gondolni rá, mint barátnőre, mások előtt majdhogynem undorral nyilatkozott rólam.

Ennyit róluk.

2014. okt. 23. 14:21
 3/12 anonim ***** válasza:
40%
Amennyire a férfiakra, kedvesem.
2014. okt. 23. 14:23
 4/12 anonim ***** válasza:
91%
Jogos a 2pont kérdező, nők,semmi sem jó nekik
2014. okt. 23. 14:24
 5/12 anonim válasza:
68%

Általában az a normális pasi azt jelenti, h azért legyen már jóképű, nem baj, ha izmos, jól keres, okos, humoros, legyen jó az ágyban, szal azért 16+ legyen már a gatyában.

A szeretet pedig általában azt, h fogadja el őt minden feltétel nélkül a hülyeségeivel együtt+nyalja ki a seggét.

Aztán a bilibe ér a kezük és kezdődik a hiszti.

Jah és most szólok, h nem vagyok szűz, nem vagyok munkanélküli meg a többi.

Na csak azért, mert a szűklátókörűek azt gondolják, h ha valaki meri vállalni a negatív véleményét a nőkkel szemben az csak luzer lehet.

Hát nem.

2014. okt. 23. 14:25
 6/12 anonim ***** válasza:
52%
Nem jellemző a nőkre - maximum egyes nőkre.
2014. okt. 23. 14:27
 7/12 anonim ***** válasza:
52%
Biztos vannak ilyen nők, de ne általánosítsunk kérem szépen.
2014. okt. 23. 14:32
 8/12 anonim ***** válasza:
53%
100%.
2014. okt. 23. 14:34
 9/12 anonim ***** válasza:
Rám speciel egyáltalán nem jellemző sose sírtam pasiért. De azt fogjátok már fel hogy édeskevés normális pasinak lenni ha nincs az a + (ami nem kell hogy pénz, kocsi, izom, megmagyarázható dolog, stb legyen) ami kell a vonzalom és szerelem kialakulásához (persze biztos vannak ilyen csajok is de ha az ilyenek kellenek neked akkor magadra vess) szóval hiába sírtok itt meg általánosítjátok a nőket, a férfiaknál ugyanez van csak ott mások az "elvárások"
2014. okt. 23. 14:36
 10/12 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy mennyiben jellemző ez a nőkre, de én jártam már így. Volt egyszer egy olyan lány, aki visszautasított, lerázott, egy hétre rá meg már rinyált, hogy ő miért nem kell senkinek, ő nem érdekel senkit... elég szarul esett. (sokan jó fejnek tartanak - jó, ettől még nem biztos, hogy tényleg az vagyok :D - és csúnya sem vagyok, átlagos) Hozzáteszem, így utólag racionális szemmel nézve a lány is csak átlagos maximum, bár nekem akkor ő a legszebb volt. Szerintem ez mindkét nemnél ugyanúgy előfordul.
2014. okt. 23. 14:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!