Miért van az, hogy a férfiak nagy részének gondot okoz az, ha egy nőnek gyereke (i) van (nak)?
Sokuknál teljesen kizáró ok ez. Részben megértem, de nem teljesen. Mert mi van akkor, ha amúgy a nő tökéletes lenne, de van egy gyereke? Akkor otthagyja csak a gyerek miatt?
Ezt úgy kérdezem, hogy ketten vagyunk lánytestvérek, és anyukám többször ütközött ilyen problémába, és persze nekünk ilyenkor rossz érzés, mert úgymond miattunk van.
Én voltam, vagyok ilyen helyzetben, a páromnak van egy fia, és következő a bajom vele:
A párom nagyon igazodik a gyerekéhez, szinte már szerelmes belé, túl jól megvannak.
Az ember ilyenkor azt érzi, hogy egy másodiknak lépett be a kapcsolatba.
A gyerek mindig prioritást élvez, hozzá kell igazodni, őt kell kényeztetni mindig.
Ez nagyban más, ha az ember a saját gyerekét neveli, de egy "idegen" gyerkőccel ezt már nehéz.
Komoly próbatétel, és nagy elfogadókészség kell hozzá.
Nálam kizáró ok. Nem a gyerek a probléma, hanem az, hogy más gyerekét nem tudnám szeretni.
Más megfogalmazásban: előre megkímélem a nőt és a gyerekeit a garantált problémámtól.
Nekem nevelőapàm volt és nemszeretett. Vagyis főlev a két féltesóm megszület3se utàn mutatta ki mondta is "te nem az én gyerekem vagy"..megedződtem màr gyerekként.
A nők màsok én ha nem lehetett volna sajàt gyerekem tuti örökbefogadtam volna.
Sok elvált nő akik ismerkednek csak akkor mutatjàk be a pàrjukat a gyereknek ha közösek a terveik feleslegesen nem kavarjàk fel a gyerekek lelkivilàgàt. Az élet kemény fokyton edzi az embert. Akik meg nem tudjàk elfogadni a szerelmük gyerekét az keressen inkàbb egyedülàllót
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!