Jó ötlet apám kollégájával összejönni?
Természetesen fiatalabb édesapámnál, Nálam azt hiszem 9 évvel idősebb, de lehet h 10.
Mert nagyon megtetszett, és sűrűn is látom, de nem beszéltem még vele konkrétan semmiről sem.
Kihathat a kapcsolatukra, mármint mint kolléga kapcsolatukra, ha neattán úgy alakulna, hogy összejönne velem?
Jó ötlet lenne ha megkérném , hogy eljönne e gépet szerelni hozzánk? És akkor tudnánk beszélgetni is?
21/L
Ha jó kollégák, akkor csak akkor lenne probléma, ha szakítanátok....
Persze meg kéne talán kérdezni először is apádtól, kipuhatolózni , hogy mit gondol a kollégájáról.
De őszintén szólván nem tudom. Ahhoz ismerni kéne őket.
"gépet szerelni "
Akkor a Vga-n és Gpu-n kívül nem nagyon lessz közös témátok
Ha kialakul bármilyen kapcsolatod a sráccal, akkor az biztosan ki fog hatni mindegyikőtök kapcsolatára mindenki mással.
Neked kell ismerned apádat és őt, hogy mit várhatsz ettől és kire milyen érzelmi hatással lenne ez.
Én személy szerint inkább azt mondanám, hogy hagyd, nálunk 5 év korkülönbség van és az is elég gondot okoz, a 10 még nehezebb és még van a fenti dolog is. De persze ez a te döntésed, 21 évesen elvileg már tudod, hogy mit csinálsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!