Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Jó ötlet apám kollégájával...

Jó ötlet apám kollégájával összejönni?

Figyelt kérdés

Természetesen fiatalabb édesapámnál, Nálam azt hiszem 9 évvel idősebb, de lehet h 10.

Mert nagyon megtetszett, és sűrűn is látom, de nem beszéltem még vele konkrétan semmiről sem.

Kihathat a kapcsolatukra, mármint mint kolléga kapcsolatukra, ha neattán úgy alakulna, hogy összejönne velem?

Jó ötlet lenne ha megkérném , hogy eljönne e gépet szerelni hozzánk? És akkor tudnánk beszélgetni is?

21/L

2014. okt. 22. 19:45
 1/5 anonim ***** válasza:
Legalabb téged is megszerelne
2014. okt. 22. 19:46
 2/5 anonim ***** válasza:

Ha jó kollégák, akkor csak akkor lenne probléma, ha szakítanátok....

Persze meg kéne talán kérdezni először is apádtól, kipuhatolózni , hogy mit gondol a kollégájáról.

De őszintén szólván nem tudom. Ahhoz ismerni kéne őket.

2014. okt. 22. 19:48
 3/5 anonim ***** válasza:

"gépet szerelni "

Akkor a Vga-n és Gpu-n kívül nem nagyon lessz közös témátok

2014. okt. 22. 19:49
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem úgy gondoltam. Hanem belemennék néhány személyes kérdésbe is.
2014. okt. 22. 19:52
 5/5 anonim ***** válasza:

Ha kialakul bármilyen kapcsolatod a sráccal, akkor az biztosan ki fog hatni mindegyikőtök kapcsolatára mindenki mással.

Neked kell ismerned apádat és őt, hogy mit várhatsz ettől és kire milyen érzelmi hatással lenne ez.

Én személy szerint inkább azt mondanám, hogy hagyd, nálunk 5 év korkülönbség van és az is elég gondot okoz, a 10 még nehezebb és még van a fenti dolog is. De persze ez a te döntésed, 21 évesen elvileg már tudod, hogy mit csinálsz.

2014. okt. 22. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!